Најновије

АПОКАЛИПСА ДОЛАЗИ: Исак Њутн предвидео када нас очекује смак света! Ово библија предвиђа

Исак Њутн један је од најзначајнијих научника на свету, али мало људи зна да је био и јако побожан хришћанин и да је проучавао теологију, како би доказао када ће бити смак света, одосно када ће се Исус Христ поново појавити.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Проучавајући Библију, он је искалкулисао да ће се апокалипса догодити 2060. године, тачно 1260 година после оснивања Римског царства. 

Једини Њутнов наследник био је гроф од Портсмута који је у свом власништву имао буквално пун ковчег писама и радова овог генијалног научника. Његови радови су 1936. године прешли у власништво Краљевског колеџа у Енглеској и Оријенталне јеврејске академије.

Истраживачи су открили из Њутнових писма које је написао 1704, да је као годину, када ће се догодити апокалипса, навео 2060. Чувени научник је дошао до свог апокалиптичног закључка након што је анализирао Данијелово Јеванђеље из Библије, али како је тачно дошао до открића остаје мистерија после више од 300 година.

До тог закључка он је дошао после детаљног проучавања Књиге Данијелове, поглавља 12, стиха седам:

,,Видео сам човека обученог у лан који је био на води реке кад је подигао десну и леву руку према рају. Заклео се од онога који живи заувек да ће он бити тамо неко време… А кад он добије да распрши моћ светих људи, све ће се завршити”, цитат је из Библије краља Џејмса.

У својим белешкама Њутн наводи да ће „опаке нације“ бити уништене и да ће се Јевреји вратити из заточеништва у своју домовину пре краја света што би се могло закључити као оснивање Израела након II светског рата.

Он је написао „на рушевинама опаке нације, на крају јецаја и свих невоља, повратак Јевреја из заточеништва и затим оснивање растућег и развијајућег Краљевства.“

Још у прошлом веку научници су знали када ће доћи крај света, а он је веома близу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА