Најновије

СРПСКИ ПИЛОТИ СУ ОВО ПРИМЕТИЛИ ТОКОМ ПУТИНОВОГ ДОЛАСКА: Откривена највећа тајна председника Русије коју ни ЦИА није знала!

Председник Русије Владимир Путин најбоље је, без сумње чувана особа на свету, а колико је до детаља испланиран сваки покрет шефа Кремља открио је један од људи из његовог најближег обезбеђења.

Путин у Београду (Фото: Риа)

РТ је пренео исказ једног од људи из обезбеђења Владимира Путина који је открио да председник Русије када иде на пут креће са три идентична авиона и да само најближе обезбеђење зна који је председнички авион. 

Он је у даљем току разговора рекао и добро познату ствар да авион председника Русије у стопу прати и ПВО систем Армије Русије.

Да је председник Русије и у Србију кренуо са три авиона открили су пилоти Војске Србије који су у миговима дочекали председнички авион приликом уласка у Србију.

Добродошлицу председнику Руске Федерације Владимиру Путину, када је пре недељу дана био у Београду, први су пожелели пилоти мигова 29. Они су га и испратили.

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а, пилоти Александар Марковиц́ и Дејан Беда открили су процедуру дочека летелица. Донели су и ексклузивне снимке настале током дочека руског председника.

Да би поздравили госта који долази, пилоти најпре морају да нађу летелицу. „После проналаска и идентификације ваздухоплова која се врши на два километра, тражи се одобрење за прилазак на удаљеност од 100 до 300 метара. После тога пратимо председнички авион до одређене тачке која је безбедна“, описао је Маринковиц́ процедуру поздрављања.

„Други и трећи авион су били председнички, али не зна се у којем се налази председник у том моменту. Путин је био у другом. Ти авиони могу да мењају најављену путању из безбедносних разлога“, открива Маринковиц́.

Процедура праћења авиона који иду на слетање је компликована, јер је авион у процесу слетања и друге летелице не смеју да му сметају, већ да се прилагођавају његовој путањи.

Пилот Дејан Беда истиче да је процедура дочека авиона увек иста, људство је увежбано, авиони спремни, али када су посебни задаци и важне личности у питању, као што је то сада био случај, сви се труде да све изведу без грешке, много је вец́а тензија и припреме су прецизније.

Било како било, јасно је да је Путин и у Србију дошао са три авиона.

Прочитајте ОВДЕ каква је то тешка подметачина против Путина.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су српски МиГ-ови дочекали Путина.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА