Најновије

Желите да пробате aнални с*кс, али се плашите блама тамо доле?! Ево како да будете чисти као суза! (18+)

Анални с*кс велики је табу. Многе жене га се грозе, мушкарци га прижељкују, а постоје парови који га редовно практикују. Ако и ви пожелите да будете један од ових парова, ово је нешто што морате да знате.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Ово је прави савет за жене које желе да пробају ову врсту интимности, али се боје непријатности у виду нехигијене самог отвора током односа.

Анално испирање је пракса код људи који редовно упражњавају анални с*кс. Оно представља чишћење аналног отвора пре аналне пенетрације.

Шта вам је потребно?

Најчешће средство за испирање је обична вода, мада може се користити и физиолошки раствор. Такође вам је потребна и пумпица за анално испирање. На тржишту постоје различити модели, па тако гледајте да изаберете ону чији наставци немају оштре ивице којима бисте се могли изгребати или повредити. Најбољи су гумени, еластични наставци који се лагано савијају или пластични наставци облих ивица.

Како и када да се исперете?

Испирање је најбоље урадити 45 минута пре односа. Као и код свега кључ је у умерености. Повремено испирање, уз пажљиво коришћење пумпице, сигурно не може да вам шкоди. Наравно, са овом процедуром не треба претеривати. Ректум има заштитни слој који штити слузницу, као и "добре бактерије" које природно живе у цревима и потребне су за правилно функционисање организма. Пречестим испирањем можете испрати тај заштитни слој, што може имати за последицу лакше оштећење слузнице ректума.

Нови српски хорор роман “Уклет” можете наручити ОВДЕ.

Зашто није паметно да ожените жену која је имала доста партнера пре вас сазнајте ОВДЕ. О моћним афродизијацима који могу да запале вашу спаваћу собу читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА