Најновије

"БОЛИ ГА ИСТИНА": Ево шта је Обрадовић поручио Ђурићу на оптужбе да је одговоран за косовске таксе!

Говорећи о јучерашњој изјави Марка Ђурића да је Бошко Обрадовић одговоран што је тзв. Косово увело таксе Србији, председник Двери је рекао да није хтео да квари јучерашњу прославу Светог Саве расправом са човеком без сопственог мишљења и става.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

„Ђурић треба прво да научи да каже неколико реченица без да их је добио написане од свог шефа. А његов шеф, највећи лажов српске политике, и даље мисли да сто пута поновљена лаж постаје истина. Док он седи на тајним састанцима са Харадинајем и Тачијем, а њихова Српска листа учествује у раду владе лажне државе Косово и поред такси које су уведене Србији, он преко Марка Ђурића објашњава како сам за таксе одговоран баш ја. Да није тужно било би смешно“ – рекао је Обрадовић.

Он је додао да Ђурића највише боли истина и да истину никакви осликани возови и лажне победе од 5:0 не могу да избришу. По њему, баш зато му сметају Двери које су увек браније КиМ у саставу Србије за разлику од лажних патриота који су за власт спремни на све.

„Истина је да је управо шеф Марка Ђурића потписивањем Бриселског споразума ставио печат на укидање свих српских институција на Косову и Метохији. Истина је да су по његовим инструкцијама српске судије положиле заклетву на Устав лажне државе Косово. И истина је да по њиховим инструкцијама Српска листа и даље учествује у раду Владе у Приштини, исте оне која је увела таксе на производе из Србије. Као што је истина да су ђутали на укидање границе између тзв. Косова и Албаније и да им је услов за наставак преговора укидање такси, али не и укидање одлуке о стварању Војске лажне државе Косово. Та истина боли Марка Ђурића. И уместо што тако поданички брани свог шефа, боље да се запита да ли ће шеф тако бранити њега кад дође тренутак да одговарају пред законом. Одговор је да неће, браниће само себе.“ – закључио је председник Двери.

Прочитајте ОВДЕ шта су Двери конкретно урадиле као подршку протестима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић: "Вучић је обична кукавица која вређа и понижава грађане Србије"…

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА