Најновије

ХОРОР: Миљана услед нервног слома клела дете, па развалила врата од собе! (ВИДЕО)

Ноћас се у "Задрузи" догодио жесток сукоб Миљане и Марије Кулић и Микија Ђуричића.

Миљана Кулић (Фото: Јутјуб)

Све почело са Миљаниним провокацијама и нападом на Микија кога је том приликом гађала шољом. Ђуручић је узвратио Нишлијки, али пошто му се на путу до Миљане испречила Марија, он ју је полио врелим чајем.

Након тога је уследо Миљанин нервни слом. Ломила је и лупала све по "Задрузи", камере и све што јој се нашло на путу, захтеваала моменталну дисквалификацију и избацивање Ђуричића, који је за то време викао да му је доста Кулићки које тероришу све учеснике у "Задрузи" и траже да све буде по њиховом.

Миљана је за то време хистерисала све јаче и јаче, вичући да ће поломити све у Задрузи. Лупала је и ломила камере и намештај по "Задрузи". Затим је улетела у собу у којој спава њен син Жељко и наставила да виче на Марију да одмах напусте ријалити.

Ту није био крај њеном лудилу, својим понашањем је узнемирила бебу која је плакала у време када би требала да спава. Она се ту није зауставила па је почела да куне од немоћи.

- Жељко да ми умре, излазимо одавде, да ми умре Жељко - викала је у агонији, а потом је ударајући вратима од Жељкове собе, врата и одвалила. Дадиља је узнемирено покушавала да је смири и објасни јој да дете мора да спава, али она није слушала.
 
Њих две су на крају заједно отишле код лекара и од тада им се губи траг. У спаваоници их нема, а да ли ће се вратити у "Задругу", сазнаћемо ускоро.

Учествовање у ријалити програму је избор одрасле особе која тамо улази свесно и ради својих интереса. Ипак, фанови на друштвеним мрежама расправљају да ли је беби место тамо? Да ли би надлежне службе требале да реагују због оваквог понашања једне мајке? Да ли јој је место у ријалитију или би требала да буде дисквалификована након овога? Подсећамо да дисквалификација носи и новчану казну.

Погледајте у наставку како је изгледао сукоб због ког је настао хаос:

Прочитајте ОВДЕ какву су то сензацију пренели Руси а тиче се Путина и Цеце.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА