Најновије

КРСТОВЕ СА ГРОБЉА НАЛАЗЕ ПРЕД КУЋОМ! Мештани села код Ниша престрављени! Демонске силе или?!

Г. М. (52) из села Шарлинац код Ниша крао је крстаче са локалних гробља и у глуво доба ноћи забадао их у дворишта комшија! Ова сабласна хорор драма трајала је читавих месец дана пре неколико година, све док Г. М. није ухапшен и приведен у полицију.

Гробље (Фото: Pixabay)

У станици је рекао да су га "демонске силе нагониле" да на овај начин узнемирава комшије, али је без обзира на бизарно признање пуштен кући само уз прекршајну пријаву. Мештани Шарлинца рекли су после свега да су се због комшије месец дана осећали као да живе у хорор филму и плашили су се да се, пошто је пуштен на слободу, он нипошто неће смирити и да ће наставити да их узнемирава. Овај опасан манијак, према сазнањима полиције, крао је крстове са гробља у Шарлинцу, али и околних села Вољчинац и Орљаве. Прва жртва овог поремећеног ума био је Зоран Савић, који је баш на Васкрс испред своје капије пронашао крстачу са локалног гробља.

- Поранио сам због празника, било је око пола четири изјутра кад сам испред своје капије угледао дрвени крст. Одмах ми је било јасно да је донет са гробља, иако на њему, вероватно због старости, није било имена. Престравио сам се, нисам знао ни тад, ни сад, шта да о томе мислим. Крст сам однео у дољевачку полицију, а отад спавам поред капије у војничкој врећи и надам се да ће се вратити тај који ми је то урадио да му се "одужим" због онога што ми је приредио - рекао је својевремено Савић.

Његова комшиница Соња Митић запрепастила се кад је у свом дворишту затекла крст покојнице из суседног села Вољчинац.

- Шокирала сам се кад сам чула свог седамнаестогодишњег сина како виче: "Мајко, турили нам крстачу у двориште." Позвала сам свекра, који је препознао име на крсту, радило се о некој покојници из суседног села Вољчинац. Позвали смо родбину покојнице, они су узели крст и вратили га на гробље. Отад живимо у страху, јасно је да нам је неки човек поремећеног ума улазио у двориште. А тај ко је спреман на тако нешто ко зна шта је још у стању да уради - забринута је Соња.

Шарлинчанин Слободан Тодоровић прошао је још горе јер му је Г. М. испред куће забо крст тек преминуле комшинице.

- На крсту је било још цвећа, чак и привезан пешкир, а кад сам на њему још прочитао име недавно упокојене комшинице коју сам добро познавао, претрнуо сам. Ја сам срчани болесник, умало нисам инфаркт добио. Свашта ми је прошло кроз главу, да ми неко можда врача или да су неке натприродне појаве у питању. Човек у страху помисли на разне лудости - објашњава Тодоровић и додаје:

- Чуо сам да је полиција ухапсила тог манијака, али да га је пустила. Ко зна шта је он у стању још да уради, нико у селу није миран и спокојан.

Последњи случај догодио се 7. маја пре 2 године, кад је крстача осванула у дворишту Малине Славковић.

- Какав је то монструм ком није било тешко да иде у друго село да украде крстачу и мени је донесе пред врата? Сматрам да је ово био увод у нешто горе. Да га полиција није ухватила, сигурна сам да би неког убио, и то без икаквог разлога - коментарисала је Малина догађаје у свом селу.

Мирољуб иде “под мач”. Прети му велика затворска казна. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Влашка магија је једна од најопаснијих у Србији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА