Најновије

МИЛОВАН БРКИЋ: Запад, уз помоћ домаћих издајника, пљачка, демилитаризује и духовно сатире Србију (ВИДЕО)

Гост Славија TB био је Милован Бркић, главни уредник магазина Таблоид.

Милован Бркић (Фото: Јутјуб)

Бркић тврди да Србија одувек има на власти људе који су склони криминалу. Замера српском народу што слепо иде за вођама и допушта им неконтролисану власт. Чак тврди:

„Слугеранска навика ће нас можда довести до тога да не станемо као народ.“

Он каже да нема добре власти, већ само контролисане власти. Сматра да Запад после Петог октобра уз помоћ “домаћих издајника из власти економски прљачка Србију, демилитаризује и  духовно сатире.” 

По његовом мишљењу циљ Западних капиталиста је да искористе људске и материјлне ресурсе Србије, да из Србије увозе јефтину радну снагу и високо образоване људе, а овде да извозе свој одпад.

“Како су Срби слободарски народ, треба их учинити безопасним, односно улити им страхопоштовање према Западу, осећај личне слабости и кривице, уништити им борбени дух и одвићи их од ратништва”.

Бркић све лидере Балкана види кад корумпиране диктаторе и марионете Западних центара моћи. Кратко и јасно, за све власти после Петог октобра Бркић каже:

„Уживају, краду и климају главом.“

Kњигу “Техника државног удара” по цени од само 500 динара (бесплатна достава) можете наручити ОВДЕ.

Бркић верује да Доналд Трамп доноси промену спољне политике и унутрашњи препород САД. Мишљења је да су криминалци и старлете наметнули свој начин живљења и опхоћења, што се заступа по већини средстава информисања и тако представља као пожељан систем врености. Очајан је што се људима пласира порнографија, ријалитији и председник државе.

Бркић пореди Ђинђића и Вучића, сматра их марљивим и људима од идеје, али их обојицу гледа као људе заврбоване од Запада. За разлику од Ђинђића, за кога је мишљења да је био наиван и да није знао до пред смрт шта Запад жели од њега, с друге стране, сматра  да је Вучић схватио од почетка шта Запад хоће од њега, односно Србије, а да је прихватио понуду зарад своје личне корист. Ђинђићу замера што није стварио бољи систем власти, већ задржао СПС-јуловски и да ствар буде још гора у његове структуре поставио неспособне људе, што је на жалост пракса која је и данас присутна. Тврди да се од Петог октобра режими само у крађи, обманама и издаји усавршавају.

Он сматра да протести, који се одржавају већ неко време суботом, немају снаге да скину са власти владајућу странку. 

Aмерика повлачи трупе из још једне земље, више о томе сазнајте ОВДЕ. Kaко је новинарка изнервирала Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА