Најновије

МУЖ МЕ ЈЕ НАТЕРАО ДА СЕ ПРОСТИТУИШЕМ, НАЈГОРЕ ЈЕ БИЛО КАД СУ ИЗВАДИЛИ ФЛАШУ: Језива исповест Новосађанке

Почела сам да се проституишем пре осам година, јер ме је бивши муж натерао на то како бих му платила дугове, испричала је једна од новосадских „краљица ноћи“.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Како каже,супруг ју је натерао да своје тело продаје на улици, а он је био њен макро. Према њој је био груб, тукао ју је и свакодневно малтретирао.- Тукао ме, секао по телу и по мени гасио цигарете. Избо је и неког човека раније и морао је да плати казну. Зато ме је натерао да се проституишем, како би преко мог тела зарадио за одштету.

Једва сам живу главу извукла – прича К. И. (28), мајка 13-годишњег дечака, на чијем су телу још увек видљиви ожиљци.

Међутим, и након што се спасила од њега, наставила је да се бави најстаријим занатом на свету. Каже како то ради да би зарадила за станарину и основне потрепштине. Додаје како њени најближи сумњају да се бави пружањем сексуалних услуга.

Најтеже ми је било кад сам почела да продајем своје тело. Касније сам се већ навукла на хероин – каже она тихо.

Мајка јој је помогла да се скине са дроге. Међутим, од проституције још није одустала.

– Не знам ништа друго да радим, а најсрећнија бих била када бих могла са сином да живим у својој кући. Међутим, то сада није могуће, а син је код моје мајке – каже она.

Муштерије су јој, објашњава, и старији, али и млађи мушкарци.

– Раније су то углавном били само старији, али сада више нема правила – казала је, па испричала што јој се недавно догодило.

– Звао ме човек да дођем у хотел. Села сам у такси и размишљала како је чудно што ме неко у четири сата ујутру зове. Дошла сам, јавила се добро познатој жени на рецепцији и продужила до собе.

Али тамо није био један човек, чула сам више гласова. Питала сам: „Шта је ово?!“ и кренула према излазу, међутим он ме је ухватио за руку и позвао остале мушкарце да му се придруже.

Из купатила су изашла два човека, крупна, ћелава, с одвратним лицима.

Смејали су ми се и рекли су заједљиво: „Е, да знаш шта те сад чека!“ – прича она и додаје:

Нисам имала шансе против њих. Ређали су се на мени по неколико пута. Вукли ме по поду… А онда је један узео пивску боцу и навукао на њу кондом…

– Страховала сам да ће моји сазнати. Знам да немају довољно новца за себе, а не још и за мене и моју сестру која се тек уписала на факултет. Мисле да радим у бутику, тако је боље.

Ко би још могао да разуме да ја заправо продајем сексуалне услуге, осим мојих колегиница и понеких људи који помажу нама што то радимо.

Можда грешим, можда би ме моји и разумели, али не желим да они носе тај терет који иде с овим послом. Довољно је што ја живим с тим. Ускоро ћу скупити новац за свој бизнис. Планирам заиста да отворим бутик и запослим и колегиницу с којом радим овде. Једва чекам тај дан – испричала је М. К. из Новог Сада.

Према истраживању Института за јавно здравље Србије и Удружења „Превент“, више од 300 особа у Новом Саду пружа сексуалне услуге на улици, а већина трпи разне врсте насиља.

Већина проститутки које раде на новосадским улицама има између 18 и 29 година, јако су сиромашне и нешколоване, немају подршку породице, а своје тело продају за 1000 до 1500 динара.

Исповест нимфоманке прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Проституција на нашим просторима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА