Најновије

УХАПШЕН БИВШИ ДИРЕКТОР ВИШЕ ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ У БЕОГРАДУ! Злоупотребом службеног положаја нанео штету од 781.000.000 динара!

И.С., бивши директор Београдске пословне школе, ухапшен је данас по налогу за организовани криминал.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Тужилаштво је донело наредбу о спроводењу истраге против због злоупотребе службеног положаја .

Сумња се да је као директор Београдске пословне школе -Високе школе струковних студија прибавио привредним друштвима „Кон Тики Травел", „Симпо" а.д. Врање, НИД „Новости" и Ватерполо клубу „Раднички" из Крагујевца имовинску корист у укупном износу од 781.000.000,00 динара.

Наиме, у истом износу је и нанео штету Београдској пословној школи, тако што је донео одлуку о расподели финансијских средстава, и без одржавања седнице и без сагласности Савета Београдске пословне школе, а што му је била обавеза по закону и Статуту, и на основу уговора о пословно техничкој сарадњи закључивао уговоре о позајмицама финансијских средстава која финансијска средства потичу из сопствених средстава наведене школе.

Новчана средства која је на овај начин позајмљивао, никада нису враћена нити је И.С као директор школе предузимао било какве радње у циљу наплате истих, која средства до данас нису враћена.

У наредних 48 сати, И.С. це бити приведен и саслушан у просторијама Тужилаштва за организовани криминал.

САД се боје нуклеарне бомбе која би експлодирала 30 км изнад Северне Америке и уништила им сву електронику. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хапшење отмичара авиона у Русији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА