Најновије

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ! Жене откриле које позе их потпуно одбијају

Испитано је преко 1200 читатељки Women’s Health магазина о њомраженијим позама у сексу, и нећете веровати шта смо сазнали: жене су као најгоре позе оцениле баш оне за које смо мислили да су сигурица, доги стајл, позу 69 и када је она горе.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Велике су шансе да смо у ове позе упућени чим смо почели да имамо сексуални живот. Цео живот смо се ослањали на стандардне потезе , ефикасни су, лаки, добар је осећај, а жене нас ,изгледа, проклињу све време.

Обратили смо се стручњацима да откријемо извор женских фрустрација и зашто наше 3 омиљене позе не делују, шта женама смета и како да задовољимо њихов сексуални апетит.

Доги стајл

Зашто јој се не свиђа:

Једноставно, сувише је болно! „ Ствар је у томе што можете ударати о врат материце код жене, а то је један од разлога што је дубока пенетрација често више боли него што је задовољава. Плус, ако скроз изађете па поново уђете у њу, смањујете њене шансе да остане влажна све време.“, тврди др. Сара Годфрид, ауторка The Hormone Cure.

„Жене које су радиле упитник такође кажу да доги стајл поза није довољно интимна. Иако груб секс може бити супер ствар када обоје волите то, већина жена тражи висе блискости током секса. “, каже др. Годфрид. „И док се ви можете дивити њеној гузи док водите љубав она има поглед само на кревет. Признаћете, то и није тако секси.“, додаје она.

Како поправити ствар:

„Како би избегли болно продирање, нека вам покрет буде кратак и плитак уместо брз и дубок. Плитка пенетрација ће стимулисати предњу трећину њене вагине која је њен најсензитивнији део.”, тврди Ребека Росенблат, сексуални терапут и ауторка књиге Seducing Your Man.

„Повећајте фактор интимности тако што ћете провлачити руке кроз њену косу, низ кичму и повремено се нагињући и љубити је по врату. Не заборавите стимулацију клиториса.”, саветује др, Годфрид. „Само зато што сте концентрисани на њену задњу страну, не значи да треба да заборавите њене осетљиве тачке.”

Жена горе

Зашто јој се ова поза не допада:

Једна реч: Несигурност. Према нашем испитивању, већина жена се осећа „у центру пажње” када је горе. Др. Годфрид тврди да жене често брину око тога како им изгедају груди или стомак из вашег угла гледања. Чак и ако мислите да ваша партнерка изгледа као топ модел и најмањи трачак сумње може да пољуља њено самопоуздање и угаси страст.

Како поправити ствар:

Можете да промените позу у “The Spork”. Нека она легне на леђа и подгне десну ногу. Станите између њених ногу под углом од 90 степени и полако уђите у њену вагину. Њене ноге биће као зупци од виљушке, тако је ова поза и добила назив.

69

Зашто јој се ова поза не допада:

Па… не може да прима и даје у исто време. Резултати испитивања кажу да је женама тешко да се концентришу на задовољство када се труде да пруже исто. „ Уживање и оргазам су код жена у уској вези са њеним менталним стањем тако да јој је тешко да се опусти и ужива у оралном задовољавању када и сама мора да мисли о 100 ствари како бисте и ви били уживали. “каже др Сара.

Како поправити ствар:

„Ако желите да се орално задовољавате онда немојте то радити у исто време. Многе жене тврде да им се при упражњавању секса у пози 69 партнер чини странцем . Жене желе да имају контакт са вама, да се гледате у очи.” Тврди Годфридова.

Исповест нимфоманке прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс у новогодишњој ноћи у “Паровима”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА