Најновије

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ БЛИЗУ! Ево шта нас чека у 2019. години!

Људи се често питају да ли астрологија може да предвиди будућност, а један од најпознатијих српских астролога Слободан Вујовић предвиђа да нас у 2019. години очекују ванредни парламентарни избори, наставак косовске кризе, више инвестиција, даљи раст плата и пензија, али и цена бензина.

Илустрација (Фото: pixabay)

Анализила астролошких карата светских сила потврђују заоштравање односа Истока и Запада. Док се запад суочава са озбиљном економском кризом и медјудржавним размирицама, Исток се уједињује и напредује.

Највећи индустријски, а самом тим и економски напредак у наредној години имаће Индија, а после ње Кина и Јапан. Русија и Путин имаће веома тешку годину пред собом са много међународних тензија и несугласица као што су Донбас, Крим, Сирија. Ипак, заједно са Кином и Индијом биће у великој предности у односу на Запад који прети да је опколи.

У Америци и Европи стање је веома напето. Мигранска криза и договор око изласка Британије из ЕУ отвориће велики економски проблем. Број незапослених на обе стране Атлантика расте, народ се буни јер неће да плаћа погрешну политику својих вођа. Протест жутих прслука могао би да се прошири по Европи. Тензије ће се наставити током јануара, са блажим интезитетом, онда иде пауза до 10. или 20. априла, кад ће државници ових земаља поново увести неке непопуларне мере. Тако да су сви изгледи да ће протест кулминирати пре или за време првомајског празника ове године.

Компликовани односи на Балкану се заоштавају у складу са светским токовима. Србија је под утицајем знака Јарца, тако да сва дешавања у том знаку итекако се тичу на нашу колективну судбину. Сатурн и Плутон у мунданој мапи за 2019. управо бораве ту и тиме нарушавају хармонију космичких вибрација које треба да стигну до нас. Асцендент Србије налазисе на последњем степену Шкорпије где је звезда стајачица Бунгула која указује на моћ, корист и добит од пријатеља.

Више него икад, баш у у овој години ће нам бити потребна помоћ јер од почетка године, од 6. јануара до 13. фебруара трпећемо огроман притисак Америке и Запада.

Због тих притисака биће расписан референдум и ванредни парламентарни избори на пролеће ове године. Јалова иницијатива опозиције за неким променама неће донети ништа ново осим прљаве кампање и међусобних свађа. Владајућа партија ће ојачати своју позицију у парламенту, остаће исти коалициони партнери, а у влади Србије ће доћи до незнатних промена. Оно што је сигурно, премијерско место намењено је дами. Неке опозиционе партије после изборног дебакла неће више постојати. После тога ће се појавити нови опозициони блок који би требало да буде мудрији и организованији.

Косовска криза има два своја пика у овој години. Један је у јануару а други је у децембру и оба пута ће нам притећи у помоћ осведочени пријатељи који неће дозволити веће ратне сукобе. Поред ове две опасности имаћемо провкације крајем марта, средином јуна, и последње недеље октобра.

Србија је под упливом знака Шкорпије који тражи жртвовање, а планета која влада мунданим хороскопом, Марс, лоше је постављен у свом изгону у Бику, што указује да та жртва неће бити мала. Она се пре свега односи на део територије и избора или север Косова или Прешевска долина.

Судбина сваке нације зависи од вође народа, а у хороскопу председника Србије видимо да надолазе бурни дани. Највећи изазов у овој години ће бити покушај издаје једног његовог најближег сарадника. То га неће дестабилизати, напротив, ојачаће га и још страсније да се позабави уредбама и мерама закона које треба да уведу ред у многим сегментима друштва. Владајућа партија доживеће незнатне кадровске промене, али зато значајно ће подмладити руководећи менаџмент партије.

Ментално и физичко здравље деце и омладине у свакој држави требало би да има највећи приоритет јер они су гаранција сигурне будућности нације. Наша држава у периоду транзиције као да је била хипностисана по том питању и последице такве небриге могла би да кулминира управо у години која следи. Меркур је задужен за омладину у мунданој астрологији а његов положај у мапи Србије за ову годину није ни мало охрабрујући. Ретроградан и у паду у Рибама зајено са Нептуном указује на ескалацију старих проблема као што су урожавање јавне и приватне имовине, вршњачко насиље, конзумирање алкохола и опијата. Опет, добра страно овог аспекта, држава ће морати да спроведе реформе школства. Ништа се не може постићи преко ноћи, већ плански и систематски, али оно што је најбитније од ове године требало би да почне озбиљна реформа образовног система.

Што се тиче стандарда нације, ту се ништа значајно неће променити. Номиналне плате и пензије ће лагано расти, али то неће у многоме утицати на куповну моћ грађана. Досадашњи стабилан курс динара имаће трусан период током марта и априла, кад можемо оћекивати благи пад националне валуте. Енергенти, гас, бензин и струја, поново ће поскупети што ће додатно отежати породични буџет. Економски раст, поред стручњака у ИТ индрустрији, могу очекивати грађевински и туристички радници. Све више ће се инвестирати и градити по Србији, а самим тим и наша туристичка понуда ће бити све већа и богатија.

Војска Русије ускоро добија оружје које ће је учинити најјачом на свету. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево шта Баба Ванга предвиђа за 2019. годину

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА