Најновије

ДАНАС НА МЕНИЈУ РИБАЊЕ ХАРАДИНАЈА! Болтон преузео ствар у своје руке!

Џон Болтон, амерички саветник за националну безбедност председника САД Доналда Трампа, данас ће добро изрибати такозваног косовског премијера Рамуша Харадинаја, због противљења захтеву Вашингтона да укине таксе за увоз производа из централне Србије, пишу приштински медији.

Џон Болтон (Фото: Јутјуб)

Јавно противљење захтеву САД и ЕУ да таксе на увоз робе из централне Србије буду одмах укинуте, изгледа неће проћи без последица по владу Рамуша Харадинаја.

Како пишу приштински медији, позивајући се на поуздане изворе, Џон Болтон, један од главних саветеника Доналда Трампа, данас ће током дана одржати телефонски разговор с Харадинајем како би му додатно образложио званични захтев Вашингтона за укидањем такси.

Исти извор је објаснио да је Бела кућа веома забринута због недавног наступа такозваног косовског премијера према Сједињеним Државама. Болтон ће, према истом извору, данас "изрибати" Харадинаја и напоменути му да више нема право да САД помиње као државу најзаслужнију "за ослобођење и независност Косова".

Такође, очекује се да ће Болтон искористити тај позив да Харадинају понови одлуку Вашингтона о мерама и санкцијама против Приштине, уколико одмах не укине таксе и настави дијалог са Београдом, са циљем постизања коначног споразума који је у интересу стабилности читавог Балкана.

Харадинај игра на све или ништа. Погледајте ОВДЕ шта се крије иза његових потеза.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Џон Болтон је годинама уназад упозоравао да ће Косово подстицати на исламски екстремизам

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА