Најновије

МАЈКА МОНСТРУМ! Српкиња се породила сама, па једно дете свом силином ударила о зид, а друго оставила мртво у корпи за веш!

У Кривичном суду у Луцерну, у Швајцарској, јутрос је почело суђење 23-годишњој Српкињи, која је оптужена за убиство тек рођених близанаца, пише лист "Блик".

Полиција (Фото: Јутјуб)

Тада двадесетогодишња "Јелица С." (име променила редакција листа "Блика") била је у седмом месецу трудноће када су јој изненада почели трудови. Легла је у каду, где је десетог децембра 2015. родила бебу, без ичије помоћи. А онда је почео прави пакао.

- Нисам знала како се одвија порођај. Кад је почело, напунила сам каду. Данас ми уопште није јасно како сам успела. Лежала сам у кади и на интернету гледала како се то ради - изјавила је она пред судом.

Како је "Јелица" додала, неколико месеци пре порођаја оставио ју је дечко, Србин, отац близанаца. Како је нагласила пред судом, он је од ње тражио да абортира, што она није хтела. Како је ова Српкиња рекла пред судом, њени укућани, родитељи и сестра нису знали да се породила.

- Беба је плакала, и то није звучало људски. Уплашила сам се - брани се мајка монструм пред судом.

Како је испричала, након што је родила прву бебу, узела је кључ од подрума и тамо однела новорођенче. Сакрила га је испод одеће, а онда је бебу, свом силином ударила о зид и бацила на под! Дечак је задобио неколико прелома лобање и тешку трауматску повреду мозга... Брзо је преминуо. На питање како се осећала у том тренутку, одговорила је кроз сузе: - Не знам.

Сакрила мртво дете у плишаном меди

Како је сама испричала, тело мртве бебе умотала је у мајицу и сакрила га у великом плишаном медведу са рајсфершлусом.

- Једноставно сам га тамо оставила. Не знам шта ми се мотало по глави - рекла је она судији.

Хорор ни тада није био завршен. Тридесет један сат касније поново је легла у каду и родила друго дете. Беба је издахнула убзо након рођења. "Јелица" је мртвог дечака увила у фротир и оставила га у корпи за прљав веш у кухињи. Ту је касније и пронађен… Доктори који су сведочили пред судом рекли су да је друга беба имала шансе да преживи да је "Јелица" после првог порођаја отишла у болницу.

63 дана у притвору

"Јеличин" злочин могао је да прође некажњено да јој након другог порођаја није позлило. Обилно је крварила и изгубила свест, па су је родитељи одвели у болницу. Лекари су врло брзо схватили да је била трудна и да се недавно породила. Позвали су полицију иако је она порицала све. Након што се опоравила, "Јелица" је ухапшена. У притвору је провела 63 дана. За то време признала је злочин. "Јелица" је оптужена је за убиство предумишљајем, у једном, и убиство с предумишљајем услед нечињења, у другом случају.

Пронађен крунски доказ у Јелениној коси. Подиже се трећа оптужница. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Кинеска студенткиња – мајка монструм

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА