Најновије

ЗАБОРАВИТЕ НА ТАБЛЕТЕ ЗА ПОТЕНЦИЈУ: Овај нови производ га диже из мртвих

Понекада кад смо гладни имамо невероватну жељу да једемо грицкалице, пошто нам различити укуси помажу да привремено утолимо глад: грчка салата, лук, сир, пица, роштиљ...

Илустрација (Фото: beeg. com)

Али иако су изузетно укусни, никада не би помислили да могу да буду и афродизијак, који помаже да се распале страсти међу људима.

Е па то ће се променити, са обзиром на то да је компанија Тајрелс (Тyрелл'с) направила изузетно посебну врсту чипса, која ће имати провокативне ефекте на људско тело.

Они су објавили да ће избацити први чипс који има афродизијачка својства.

Они тврде да ће грицкалица коју они производе “узбудити телесне страсти” за Дан заљубљених комбиновањем два врло проста састојка: меда и љутог чилија.

Према компанији Тајрелс, ова два састојка имају изузетан утицај на тело, пошто мед утиче на нивое хормона, а чили узбуђује нервне завршетке на језику, ослобађа ендорфине и убрзава рад срца.

Ако желите да пробате ову луду грицкалицу, морате да пожурите зато што ће чипс бити доступан само одређено време, почевши од средине јануара.

- У компанији Тајрелс, ми увек тежимо да пронађемо нове и другачије додатке који ће оживети нашу луцкасту визију стварности – рекла је Сара Лосон, менаџер маркетинга у компанији.

Зашто није добро оженити девојку која је имала много сексуалних партнера сазнајте ОВДЕ. Порнић Дуње Илић погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Због опкладе ухватила у руку 100 пениса.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА