Најновије

ЗАПАЛИТЕ ВАШ СЕКСУАЛНИ ЖИВОТ: Три позе које ће вам донети невероватно задовољство!

Ако сте амбициозни што се тиче сексуалних односа и желите да испробате што више са вашим партером, или вам је досадило да увек испробавате једно те исто, онда сте на правом месту.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

У овим позама ћете сигурно уживати. Да ли ћете их испробати за неки посебан датум, или следећи пут када будете имали секс, апсолутно је небитно, јер ћете се осећати као на “седмом небу”.

Клацкалица  

Ово је једна забавна поза која обезбеђује дубоку пенетрацију и самим тим огромно задовољство. Ваш партнер треба да седне на ивицу кревета, са стопалима на поду. Седите у његово крило и ухватите га за обе руке (држите се тако), а затим се лагано нагните уназад. Заједно се љуљушкајте тако да направите заједнички ритам.

“Пад мушкарца”  

Да бисте оборили партнера са ногу, реците му да легне тако да му ноге буду уз наслон софе (леђа и глава треба да буду на делу за седење). Опкорачите га, а затим се једном руком прдржавајте за његове ноге ради баланса. Друга рука је слободна па је можете употребити за додатну стимулацију.

Унапређена каубојска поза  

Ваш партнер треба да легне на леђа, а ви да га опкорачите као у стандардној каубојка пози, с тим што ћете једну ногу исправити, а другу савити као у ниском старту. Одатле можете диктирати темпо, али и своје растојање – може се држати на лактовима, шакама или у потпуности лећи преко партнера за додатну нежност.

Зашто није добро оженити девојку која је имала много сексуалних партнера сазнајте ОВДЕ. Порнић Дуње Илић погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сексуалне шале.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА