Најновије

ДА ОВО ИМАМО, НАТО БИ НАС ВИШЕ ПОШТОВАО: Погледајте моћно руско оружје којим бисмо комотно могли да бранимо и Србију и Српску! (ФОТО)

Напредни систем С-400 био би у стању да штити не само Републику Србију, већ и околне земље, ако се стратешки позиционира у околини Ниша. Данас је ракетни комплекс С-400 један од најсавршенијих ПВО система у свету.

Војска Србије (Фото: Министарство одбране)

Када је реч о основним техничким карактеристикама, оне су следеће: открива циљеве на удаљености до 600 километара, уништава циљеве који се крећу брзином до 4,8 километара у секунди, уништава циљеве на даљини до 400 километара, уништава све врсте балистичких ракета на даљини до 60 километара, уништава циљеве на висини до 56 километара потврђених, и 185 километара теоријски, борбена готовост - 35 секунди у режиму чекања, и 3 минута у обичном режиму.

У складу са основним карактериситикама видимо да је С-400 у стању да потпуно заштити Србију и друге земље од било ког спољног непријатеља.

С-400 "тријумф" поседује јединствене борбене могућности и готово је неуништив. Посебно је опасан када представља део комплексног система противваздушне одбране. Користи пројектиле земља-ваздух и може да обори све врсте летећих објеката - од авиона до балистичких и крстарећих пројектила. Систем истовремено прати више десетина циљева које обара на висини до 30 километара. Цео систем смештен је на мобилна војна возила.

Погледајте ОВДЕ шта је Трампов човек поручио Дачићу.

Извор: Медији, vesti. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ракетни одбрамбени систем С-400

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА