Најновије

НОВА УРЕЂИВАЧКА ПОЛИТИКА ПРВЕ: Астролог уживо предвиђао спровођење Вучићеве политике (ВИДЕО)

Преузимање ТВ Прва од стране новог власника, иначе високог функционера СНС, и нова оређивачка политика често су предмет ироничних коментара на друштверним мрежама. Након што је ТВ Прва широм отворила врата "стручњацима" које смо до сада могли да виђамо по ТВ Пинк и ТВ Хепи, водила кампању да пензионери не туже државу због смањења пензија, сада имамо нови хит.

Астролог предвиђа за 2019. (Фото: Јутјуб)

У јутарњем програму ТВ Прве гостовао је астролог Босиљка Веселиновић. Међутим, како су много приметили,  њена предвиђања за 2019. годину у Србији у потпуности се поклапају са програмом СНС и Александра Вучића.

„У овој години чекају нас велике промене. Нема места неизвесности, то кажу астро планете. Шта чека Србију, а шта остатак света? Да ли ће годину пред нама обележити Уран, Јупитер или ретроградни Меркур, како ћемо живети у 2019. години?“, каже Веселиновић. 

„Плутон у знаку Јарца говори о великој трансформацији Србије, тако да је апсолутно трасиран пут ка раздвајању територије Косова,“ рекла је астролошкиња Босиљка Веселиновић гостујући у емисији Јутро са Јованом и Срђаном на ТВ Прва.

Добра вест за српски народ, посебно онај на КиМ-у је и та, како је Веселиновић такође убеђена, да до погрома неће доћи.

Многи сматрају да ће 2019. година бити „година коначног споразума“ између Београда и Приштине, а оваквом резоновању придружује се и Босиљка, која своја уверења базира на астрологији.

„Астрологија је наука информационог система Универзума и по закону вероватноће ствари се дешавају, базирана на чистим математичким прорачунама као и на геометрији,“ објашњава она егзактност ове науке.

Открива да је Србија Јарац у хороскопу, са подзнаком у Водолији. Микс прошлости и будућности.

Веселиновић не жели да потцењује прошлост и историју, и оно што је „битно и важно“, али сматра да је коначно време да „кренемо у будућност“.

„Све оно што је некад било… руше се апсолутно границе, свест код људи долази до једног много, много вишег нивоа, нарочито то видите по младима, по технологијама, наукама итд…“

"Нема погрома али биће година великог извоза и инвестиција"

Босиљка се радује 2019. години, како каже, биће то година много лепих ствари, нпр. биће година великог извоза, „значи биће и пара“, биће великих инвестиција.

„И ја се радујем великим инвестицијама, ту где се много улаже од стране великих сила, немате ни ратовања, ни бомбардовање ни свега, зато што свако чува свој капитал,“ закључује Босиљка и посебно истиче:

„Тако да сам ја сигурна да до никаквог погрома неће доћи на Косову.“

Плутон у знаку Јарца говори о некој врсти трансформације Србије

„Треба још много времена, одмах да вам кажем, да се косовско питање реши, а пошто је Плутон у знаку Јарца, он говори о некој врсти трансформације Србије.“

На питање водитељке да подробније објасни шта то значи  ‘трансформација’, Босиљка објашњава:

„Може да се деси да нам један део, нећу да кажем узму, али да буде договор, да један део припадне Албанцима, а да овај други део припадне Србима, и то стоји у хороскопу.“

„Он ће бити ту још пуних две и по године. Значи апсолутно је то већ, да кажем, трасиран пут за раздвајање територије, на неки начин, Косова, али можда ће то бити добро за наш народ, да нађе коначно мир итд.“

Јарац: „Не дам, то је моје“, Водолија: „Људи окренимо се будућности, дајте да решавамо ствари како треба, да се не бисмо стално враћали у прошлост“

Босиљка је накнадно размотрила и техничке аспекте ове вероватноће.

„Е сад технички, да ли ће тај део да припоје Србији, ја бих јако волела, и да се неке ствари коначно реше и верујте да ће тако и бити. Питање је 100 година већ, више ни не знам колико дуго, значи мора да дође на решавање.“

„То што мисли Јарац ‘не дам, то је моје’ тол’ко Водолија каже ‘људи окренимо се будућности дајте да решавамо ствари како треба’, да се не бисмо стално враћали у прошлост, може та прошлост далеко да нас одведе,“ објаснила је како Србијин хороскопски знак и подзнак делују.

Кад је реч о астролошким констелацијама добросуседских односа, објашњава да се Србија са свим суседима астролошки добро слаже, али не функционише због „космичког механизма да други креирају оно, по принципу старог римског правила, завади па владај“.

За крај, Босиљка је са сигурношћу од 100 одсто изјавила да је ова 2019, изборна година у Србији.

На њено гостовање осврнуо се и народни посланик и опозиционар Ђорђе Вукадиновић. 

- Ето, и "звезде" кажу: Биће разграничења са Албанцима, неће бити погрома, биће ванредних избора...И ко смо онда ми да се томе опиремо?! – написао је он на Твитеру реагујући на гостовање атролога на ТВ Прва.

Како je Иван Ивановић скинут са програма ТВ Прва  погледајте ОВДЕ.

Извор: Коссев/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА