Најновије

ЦВИЈАНОВИЋ: За нас у Српској Србија је све

Председница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да су са данашњег састанка представника Срба из региона са председником Србије Александром Вучићем послате поруке јединства и саборности.

Цвијановић у Београду (Фото: Сајт председника Републике Српске)

Она је после састанка у Председништву рекла да таква окупљања служе да се разговара о многим питањима и да се заједнички дефинишу одређени циљеви и да никада нису уперена против некога.

"Важно је што смо се окупили овде у сусрет Божићу, Дану Републике Српске, што смо се окупили на почетку године. Моја захвалност и на конструктивним разговорима и на лепој прилици да сви заједно учествујемо у уношењу бадњака, и пошаљемо поруку да треба да радимо заједно, да се добро разумемо и да будемо ослонац једни другима", рекла је Цвијановић за ТВ Пинк.

Она је истакла и да су сви Срби из региона загледани у Србију и желе да Србија остане напредна и јака, јер је то, како је рекла, ослонац за све, а дефинитивно за Србе у Републици Српској.

"За нас у Републици Српској  Србија је све. Постоји политичка, људска, економска и свака друга веза са Србијом и ово је била прилика да се додатно стави печат на такву сарадњу", поручила је Цвијановић.

Како се у Бриселу прича о Вулиновој униформи, погледајте ОВДЕ.

Извор: Независне

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић: Да није било Србије …

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА