Најновије

ВУЧИЋ: Чинимо све да међу Србима у региону постоји слога какву нисмо имали деценијама!

У седишту Српске напредне странке (СНС) данас је обележен Бадњи дан, а том догађају је присуствовао и председник Александар Вучић који је члановима и функционерима странке захвалио на борби коју воде за бољи живот грађана.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

"Ја верујем у добру годину, економски свакако добру, а политички ће бити тешка, пре свега због ситуације на КИМ. Може да се деси да на неким изборима изгубимо, а можда то и не буде случај, видећемо", рекао је Вучић.

Како је рекао, избори су увек лаки за оне који их губе, а тешки за оне који морају да побеђују и да доносе озбиљне и одговорне одлуке.

"Ја не волим та лака решења. Наше је да урадимо најбоље што можемо за нашу земљу, да се Србија развија убрзано, да покушамо да будемо у првих пет или шест земаља Европе по стопи раста, да даље спуштамо ниво јавног дуга, да смањујемо сирмаштво, да повећавамо плате и пензије да радимо напорно, а ја вас молим да се борите више и снажније, поручио је председник странке.

Он је захвалио свима на труду и раду уз поруку да ће данас и сутра обићи више општинских и градских одбора СНС широм земље како би, каже, разговарао са људима и честитао им празнике.

"Спремите се у сваком случају за тешку борбу, а за нас је свака победничка борба увек била тешка. Ја овим другима препуштам да им буде лако, њима је са нама увек било лако и једноставно, али на крају је резултат био друагчији", рекао је Вучић.

Функционер СНС Марко Ђурић је претходно унео бадњак у просторије СНС и обратио се окупљеним гостима рекавши да предстоји година у којој ће се борити на начин као што је то до сада чинио Вучић.

Међу гостима су били министри у Влади Србије, народни посланици, градски функционери, али и бројне личности из јавног живота.

Ђурић: За нове победе Србије, сачувати Србе на Косову

Нека ова година буде година нових победа Србије, поручио је данас функционер СНС Марко Ђурић из седишта странке где је данас обележен Бадњи дан.

“Борићемо се свом снагом да Србију подигнемо са колена и у економском и у политичком и у сваком другом смислу. На данашњи свети дан из седишта СНС желимо да поручимо да љубав мир и слога за празнике владају у сваком нашем дому”, рекао је Ђурић.

Ђурић је говорећи о резултатима рекао да је незапосленост у Србији данас пала са 26 на 11 одсто.

“То је прави начин да као политичка организација уђемо и у нову годину, са једним заветом да ће сваки наш цлан који је именован да буде одоговоран за институције и судбину Србије дати свој максимум”, рекао је Ђурић.

Он је додао да ће и у 2019. дати све од себе да се сачува српски народ и интереси Срба на КиМ.

“Када сам рекао да ће бити тешка година, прва мисао ми је она о положају и судбини народа на КИМ који је И данас суочен са великим притисцима И изазовима”. Српски народ И ову годину чека са неизвесношћу, рекао је Ђурић.

С друге стране, српски народ на КИМ и у свугде другде дочекује Бадњи дан свестан да иза њих данас стоји Србија која је неупоредиво снажнија него раније, јер је представља човек и политика која, како каже, стоји из ањихове безбдности.

“На Бадњи дан се окрећемо љубављу И солидарнсоћу, то је дан када треба да позовмо на мир И да пожелимо све најбоље свима укључујући И наше политичке противнике”, рекао је Ђурић.

Ђурић је свим грађанима пожелео успешну И просперитетну годину у којој ће, наглашава, бити труда и напретка, али не и компромиса са онима који желе да врате Србију у прошлост.

Ђурић је у седиште СНС унео бадњак и са бројним госитма присуствовао служби поводом Бадњег дана.

Прочитајте ОВДЕ шта су организатори протеста поручили Вучићу у отвореном писму.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Алексић: Вучић зна шта значи 50.000 људи на улици а да их нико није довезао аутобусима.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА