Најновије

КОВИЋ: Изгледа да је на помолу најстрашнија издаја српског народа! Ипак, англосаксонска империја се руши! (ВИДЕО)

- Британија је једна од држава која гаји вековни континуитет у политици, спољњу политику одређује географија...то је тако код свих, мање више, али овде је континуитет неколико породица воде политику у Великој Британији већ неколико векова...Ломе се копља између две водеће од којих је једна изразито против Срба. Да ли смо националисти блиски Русима или реформисти види се и према њиховим медијима. Ипак, балкански Словени су руски савезници ту се слажу, каже за ТВ Славија, Милош Ковић професор Филозофског факултета у Београду одељења за историју на предмету Општа историја 19. века. 

Милош Ковић (Фото: Јутјуб)

Својом свестраношћу, снагом закључака и лепотом говора, препознатљив је међу данашњом интелектуалном елитом. Професор Ковић је велики физички и интелектуални напор усмерио к једном циљу, а то је очување националног идентитета српског народа и Косова и Метохије у саставу Србије. У емисији даје одговоре на нека политичка питања данашњице о којима никад раније није говорио. Наравно, Косово је незаобилазна тема.

- Америка је кључна у вези са преговорима око Косова, она води главну реч, следи је Немачка, Француска, Британија... Англосаксонска политика је јединствен фактор, када саберете све становнике тих земаља који су хетерогени добијате око 400 милиона људи. Ипак, после Брегзита су поколебани и стање се приближава стању анархије, а у САД од када је устоличен Трамп имате непрекидне сукобе у америчким елитама. То је за нас добро, јер се та машина која нас је газила успорава, кад додате популисте у Италији и Мађарској, жуте прслуке у Француској, кризу владајућих у Немачкој, они воде ствари али имају озбиљне проблеме. Не треба ипак да будемо наивни, неке империје се нагло сруше, а неке ко Византија пропадају хиљаду година, не смемо да се истрчавамо морамо да паметно пратимо ствари, окружени смо НАТО пактом. оно што је тренд, империја им се руши... После пада Ранковића долази до све већег тихог исељавања Срба са Косова. 90-тих је етничко чишћење узело маха. Кад нам кажу да прихватимо реално стање, најгоре је што нам ту поруку шаље и наш председник и влада, они који нам шаљу те поруке ките се титулом либерала, а ми питамо а владавина права? Морамо да поштујемо људска права не само Албанаца него и Срба који тамо живе у гету. Ако кажем да нисам за етничку поделу а јесам за владавину права онда сам ја националиста, а они који се залажу за поделу су либерали и демократе. Кажу ми да ирационално говорим а своју позицију проглашавају рационалном, а не познају реалну ситуацију, објашњава Ковић, а каква је то најстрашнија издаја српског народа на помолу открићете ако до краја погледате видео.

Прочитајте ОВДЕ ко пита да ли је Вучић пао с неба и зашто.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА