Најновије

УДРУЖЕЊЕ "КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ" ОГОРЧЕНО НА РАШИЋА: Издао си Србе! Позиваш монструме да те подрже

Удружење "Косметске жртве" оптужило је лидера Прогресивно-демократске странке и члана коалиције Слобода Ненада Рашића за издају српског народа на Косову и Метохији, реагујући на објаву његовог предизборног спота на албанском језику у којем за Српску листу каже да је "политички монструм".

Ненад Рашић (Фото: Јутјуб)

Из тог удружења су Рашићу поручили да је "Косовар из злочиначке творевине УЧК Косово", као и да је "заборавио где је рођен, где живи, колико је косметских живота пало на простору по којем хода и чија је крв натопила ту земљу".

"Можда, да говориш српски, сетио би се свега тога, али очигледно да ти је овако лагодније, богатије, луксузније... Да си ти, Рашићу, осетио бол за убијеним сином, силованом ћерком, масакрираним братом, сестром, родитељима, да ли би и тада тражио подршку тих монструма чије су руке окрвављене крвљу наших најближих. За тебе су већи монструми представници Српске листе који искрено, у интересу народа, излазе на изборе", наводи се у саопштењу.

Из удружења поручују Рашићу да је "издао Србе", а да "позива монструме да га подрже".

"Коалиција Слобода, како себе називате, у потпуности вам одговара, слободно газите и по живима и по мртвима, слободно се богатите на рачун проливене крви, слободно сарађујете са злочинцима и терористима, та ваша слобода је на страни неистине и неправде или можда та ваша слобода значи слобода за киднаповане Србе", додаје се.

Рашића су из Удружења још упитали да ли ће, с обзиром да претендује на место премијера "УЧК ИСИС Косова", "у том случају заклетву положити на ратном дневнику Рамуша Харадинаја?".

Из удружења закључују да је с Рашићем једино загарантовано да "нема ни напретка, ни демократије ни слободе".

Коалиција Слобода објавила је у понедељак предизборни спот снимљен у Призрену, у коме кандидат за премијера те коалиције Ненад Рашић на албанском језику позива гласаче да гласају за њу, да би, како је рекао, заједно уклонили политичког монструма који се зове Српска листа.

"Са овом искреном молбом, позивам вас да гласате за број 120, јер с вашим гласом, заједно ћемо уклонити негативан утицај овог политичког монструма званог Српска листа", каже у камеру Рашић.

Прочитајте ОВДЕ какав паклени план спремају Албанци на КиМ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА