Најновије

ИЗВИНИТЕ, АЛИ МОРАМ ЗБОГ ЖЕНЕ И ДЕЦЕ: Миха изашао из болнице, па послао никад емотивнију поруку! (ВИДЕО)

Српски стручњак и тренер Болоње Синиша Михајловић послао је видео поруку свим ветеранима који су били део ревијалног меча у знак 110. рођендан ФК Болоња.

Синиша Михајловић (Фото: Јутјуб)

Михајловићу је дијагностикована леукемија у јулу ове годе због чега је своју екипу водио на само три меча ове сезоне, уз сагласност доктора.

Синиша је у част утакмице између легенди Болоње и Реал Мадрида послао видео поруку и поздрав свим играчима који су део исте.

- Веома ми је жао што не могу да будем ту са вама, али изашао сам из болнице и желим да идем кући да проведем време са својом женом и децом. Надам се да ме разумете. Желим да се захвалим свима, навијачима Болоње, клубу, свима који сте били уз мене. Свима који сте били уз мене и дали ми снагу у овим необичним тренуцима. Борим се са овом болешћу, и сигуран сам да за сада све иде добро и да ћу победити у овој битци, уз вашу помоћ и помоћ моје породице. Такође, желим да се захвалим свима из Реал Мадрида који су дошли на ову прославу 110 година ФК Болоње и верујем да су сви грађани Болоње веома поносни на то. Желим посебно да се захвалим мојој браћи Кларенсу Седорфу и Кристијану Карембеу, волим вас момци. Такође, рекао сам Марку Ди Вају да ово не схвати погрешно и да ово треба да се добије, као увек - рекао је Миха кроз осмех.

Како је Аркан постројавао министре у Крајини прочитајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА