Најновије

ЂИЛАС: Бојкотујемо лудило у којем живимо!

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да је бојкот парламента и јасна одлука Савеза за Србију (СзС) да постује споразум са народом и неучествује на лажним изборима довела до тога да се Европа заинтересује и покушаја да се нешто промени, што је немогуће.

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Свакоме је јасно да ако ови из СНС, њихови аналитичари и новинари говоре да ће опозиција нестати после ових избора да је бојкот погрешан да та њихова брига није искрена и да је бојкот заиста проблем.

"Ми на ове изборе не излазимо, ми не бојкотујемо само Изборе, већ лудило у коме живимо", оценио је он.

"Потпуно је бесмислено причати о изборном дијалогу док неки некима нуде паре да учествују на изборима, док се хапсе људи који су скррнули пажњу на улогу министровог оца у афери са оружјем, док Лазовић треба да иде у затвор јер је организовао протест у Савамали, они који су хапсили и срушили Савамали никада нису стигли до затвора", рекао је Ђилас.

"У тој ситуацији нема избора, а што се тиче бриге СНС, за нас не бих томе посвећивао пажњу", додао је Ђилас. Он је рекао да се у случају ових људи увек контактирала породица и врло често се људи плаше и ако се неко из СзС појави да це бити још горе.

"Нажалост, ћутање никога није спасило и то сто неко окрене главу на другу страну, на крају ће доћи и по њега", оценио је он. Ђилас је указао да чињеница да је један човек у затвору од 18. септембра зато што је наводно дао неки документ који никад није назван службеном тајном је скандал. "Ту ми живимо и онда дођу и кажу сто не разговарате са Орлићем, Стефановићем о изборима. Како да разговарамо кад се то дешава", упитао је Ђилас.

Након што су моткама отерали инвеститора, Топлодолци остају на даноноћним стражама!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА