Најновије

ПРОФЕСИЈА ОТКРИВА КАКАВ ЈЕ МУШКАРАЦ У КРЕВЕТУ! Бивша ескорт открива тајну савршеног секса

Аманда Гоф (44) из Аустралије се елитним ескортом и пружањем сексуалних услуга бавила шест година, до децембра 2017.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Уметничко име' тада јој је било Саманта X.

Каже да, као већина ескорт дама, ни она своје муштерије није гледала као лепе или ружне, већ је 'гледала њихово срце и душу који су се скривали испод њихове спољашности'.

Ова самохрана мајка тврди да је током својег вишегодишњег искуства успела по занимању мушкарца предвидети какав ће бити у кревету.

Полицајци

- Полицајци су жилави, смешни и приземљени, али секс је увек прилично брз и увек су уморни. Знали су ми обећавати да ће се једног дана појавити код мене у униформи, али никада то нису учинили, јер их је било страх да буду ухваћени - присетила се.

Адвокати

- Адвокати су склони настраном сексу пуном узбуђења. Лепо причају и добро се одевају, али су помало психопате - рекла је.

Лекари / хирурзи

- Они имају 'комплекс Бога' и многи од њих се јако лако заљубе. Имају сјајне приче и добре предигре, чему бисте се и надали, јер добро познају људска тела - испричала је.

Банкари

- С нима је секс обично лош због превише пића које попију пре тога. Иста су сорта као и адвокати, осим што банкарима недостаје шарма и хумора. Имају велики его и често су у дуговима - рекла је.

Рачуновође

- Они воле зачинити свој иначе досадан сексуални живот па често ангажују више ескорт дама одједном. Слатки су и скромнији од адвоката, и никада их нећете навести на разговор о порезу - казала је Аманда.

ИТ радници

- То су најчешћи клијенти. Ако тражите мушкарца који је добар са својим рукама, моја препорука су запослени у ИТ индустрији. Не питајте их ништа о њиховом послу јер постоји ризик да би вам заиста могли нашироко причати о њему. Они јако воле предигру, грљење и фино миришу - присетила се.

Грађевинари и водоинсталатери

- Јако су мазни у спаваћој соби и не могу веровати колико су секси у својим рефлектирајућим радним оделима. Искрени су, а сусретала сам само самце јер мушкарци тих занимања у принципу нису склони варању. Често нису остајали дуго, знали су се превише узбудити чим су ме видели голу и трудили су се око предигре - рекла је, а преноси Мирор.

Открила је и тајну савршеног секса

Док се још бавила елитним ескортом, причала је да зна ону једну ствар коју мушкарци прижељкују у кревету - тајну савршеног секса.

- То је предигра, знати како се узбудити. То је пружање задовољства у толикој јери да вам се прсти на ногама грче, а лице вам постане румено. Мушкарцима се све врти око ега. Једном када знају да се добро забављате захваљујући његовим вештинама у спаваћој соби, они ће се добро провести - појаснила је Аманда.

Нагласила је како би свака жена требала знати шта је узбуђује тако да могу партнера усмерити шта да учини.

- Ако знате истражити туђе тело, тада морате истражити и своје. Како би он могао знати што вас води до оргазма, ако то не знате ни саме - додала је.

Који су најпопуларнији жанрови порнића које гледају жене погледајте ОВДЕ.

Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА