Најновије

ПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС: Олигарси ће срушити цео систем како би се отресли Трампа! Ево и зашто (ВИДЕО)

Економски стручњак и награђивани новинар др Пол Крејг Робертс предвиђа да ће олигарси Новог светског поретка (NWO) учинити све како би свргнули председника Трампа са дужности.

Пол Крејг Робертс (Фото: Јутјуб)

Др Робертс, који има докторат економских наука и који је био помоћник министра финансија под управом Регана, предвиђа да ће  NWO срушити финансијски систем као крајње средство, уколико ништа друго не успе.

Доктор Робертс објашњава: „Уколико не успеју да смене Трампа, срушиће финансијски систем. Пре избора наступиће велика криза за коју ће људи кривити Трампа. Толико о томе колико су Американци паметни. Међутим, постоји нешто што ограничава Фед да то уради, а то је чињеница да је Фед алат њујоршких банака. Ако сруше економију, срушиће њујоршке банке. То је једино што спречава елите. То је њихов крајњи потез. Уколико не успеју да га смене, рећи ће, у реду, ми ћемо срушити економију што је превише лоше за њујоршке банке, или ће наћи неки посебан начин да их спасу док све остало буде пропадало: пензијски фондови, хеџ фондови, заједнички фондови. Збрисаће нас како би се решили Трампа. ” 

Др Робертс наводи да треба заборавити на леву / десну демократску и републиканску парадигму.

Он објашњава, „Овде се не ради о борби између демократа и републиканаца. Ово је елита, естаблишмент, олигарси и људи који владају земљом. Они бране своју моћ. Трамп је изабран од народа. Сетите се, Хиллари је људе који су гласали за Трампа називала „јадницима“. Дакле, људи који иду против елитног кандидата су „јадници“. Бирачи су „јадници“. О томе се ради. Морају га сменити из тог разлога. Такође знају да ће, ако га смене из тог разлога, свака друга особа, која би ступила и заправо покушала да води земљу, а не да служи владајућој класи, бити свесна да нема шансе. Чак иако ступи на функцију, биће осуђивана, таргетирана, причаће лажи о њој и на крају протерати. Нико не жели такву судбину”.

Др Робертс се пита, „Шта ради Вилијам Бар? Чули смо за аферу  „Russiagate“, Челични досије, превару FISA суда. Знамо да су све ово кривична дела. Заиста, ја то сматрам издајом, а ништа се не дешава? Нема акције? Ничега, а најневероватније ми је да је уништен сваки легитимни звиждач. Сада имамо лажну операцију  CIA-е против председника, а нико ни не зна ко је звиждач? Толико је очигледно. Ако амерички народ падне на ово, они ће ући у историју као најглупљи народ који је икада ходао земљом и заслужиће последице. Биће то крај Америке”.

САА од СДФ преузела контролу над важном базом на северу Раке, да би спречила ширење турских снага! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА