Најновије

Београд домаћин међународне конференције „Запошљавање, образовање и предузетништво“

Осму годину заредом Београд ће бити домаћин међународне конференције под називом „Запошљавање, образовање и предузетништво“, која ће 18. и 19. октобра бити одржана у хотелу “Холидеј ин”.  

EEE 2018 (Фото: Правда)

Организатори овог скупа су: Висока школа за пословну економију и предузетништво Београд, Висока пословна школа струковних студија ,,Проф. др Радомир Бојковић”, Крушевац, Интернационални колеџ за интердисциплинарне студије, САД, Београдска банкарска академија, Београд, Факултет за предузетништво, Универзитет у Техерану, Иран, Факултет за филозофију, Универзитет у Софији ,,Ст.Климент Охридски”, Софија, Бугарска, Универзитет за телекомуникације и поштански саобраћај, Софија, Бугарска, и Институт за економска истраживања при Бугарској академији наука, Софија, Бугарска    

Конференција треба да послужи као добра платформа за размену међународних искустава и добре праксе усмерене на смањење високих стопа незапослености и подстицање запошљавања преко већег динамизма у развоју приватног предузетништва, како на нивоу националних економија тако и у глобалним оквирима. Помаже да се размотре различите могућности и домени развијања предузетничких фирми.


 
Омогућава да се одреди у ком правцу треба да се развијају нове стратегије предузетничког образовања како би се подстакла креативност, развој индивидуалности, креативног и логичког мишљења што су важни предуслови подстицања предузетничких иницијатива у пракси. Отварају се могућности преиспитивања боље синергије измедју научних и образовних институција са пословним окружењем.

Више о Конференцији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА