Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Ево зашто су га стварно звали Аркан, а имао је још један опасан надимак

Светлани Цеци Ражнатовић највећа љубав био је њен супруг Жељко Ражнатовић Аркан, али мало ко зна како је Жељко добио баш тај надимак!

Аркан (Фото: Јутјуб)

Уз Жељко Ражнатовића увек се дода и Аркан, али оно што је јавности непознато јесте да у полицијским документима Ражнатовић стоји забележен као Хибрид.

Већина такође не зна ни ко је заправио био Аркан. Мало би ко претпоставо да је вођа Тигрова свој надалеко познат надимак добио по главном јунаку омиљеног цртаног стипа - чаробњаку Арканусу!

Једна од највећих звезда наше естраде Светлана Цеца Ражнатовић са 22 године венчала се за Жељка! Била је то свадба века о којој се причало на целом Балкану! Годину дана касније пар добија сина Вељка, а након две године и ћерку Анастасију.

Само две године касније, 15. јануара 2000. године Аркан је убијен у атентату. Певачица остаје удовица са трогодишњим сином и двогодишњом ћерком и повлачи се из јавног живота на неко време.

Не крије да је прошла изузетно тежак период након губитка супруга али се као права лавица борила! Спекулисало се доста о њеном љубавном животу, али нико никад није успео да замени њеног Жељка који је био и остао њена највећа љубав.

Лазански најавио важну ствар за Србију из Русије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА