Најновије

КУРТИ РУКОВОДИ НАЈОПАСНИЈОМ ТАЈНОМ ТЕРОРИСТИЧКОМ ОРГАНИЗАЦИЈОМ! Сеје страх на Косову, а Шиптари и Тачи беже од њих

На Косово се води тихи рат, који прети да ескалира у прави оружани сукоб, а зараћене стране предводиће нико други до Аљбин Курти и Хашим Тачи.

Курти (Фото: Јутјуб)

Како сазнаје Еспресо победник на изборима у Косову Аљбин Курти и Хашим Тачи воде рат око организације "Око народа", која је екстремна терористичак организација и сеје страх на Косову.

- Хашим Тачи је већ једном јавно, тачније у суду прозвао лидера Самоопределења Аљбина Куртија и његове саборце Глаука Коњуфција и Садрија Рамабајуа да стоје иза организације "Око народа". Од тада су Тачи и Курти у великом рату. Будући да ће сада на Косову бити на функцијама председника тзв Републике Косово и премијера може се очекивати све - открива извор из Приштине.

"Око народа" се терети да је планирала убиства највиших званичника Косова и чији су чланови откривени и ухапшени након атентата на приштинског адвоката Азема Власија.

Ова организација је преузела одговорност за атентат на Азема Власија, а током истраге код њих су пронађени спискови особа за ликвидацију, међу којима су били и Тачи, Весељи, Кучи, Хаљити, тадашњи премијер Иса Мустафа и друге особе.

"Иза ове криминалне организације како сам информисан стоје Аљбин Курти, Глауф Коњуфца и Садри Рамабаја. Ја подржавам њихово максимално кажњавање, јер се ради о људи који представљају претњу и могуће су убице невиних људи", казао је Тачи.

Он је неколико пута током суђења тражио да се рочиште затвори за јавност како би "могао да говори и о неким питањима која представљају државну тајну и која могу допринети доказивању кривице оптужених", након чега је јавност искључена са рочишта.

Одмах након тога на Фејсбуку се огласио Аљбин Курти, наводећи да Тачи „измишља“, и да је „у паници због трговине са Србијом“.

Према подацима из безбедносних служби "Око народа" деловало је у европским државама, као што су Швајцарска, Аустрија и Немачка, али и на Косову, и сумња се да су припадници организације бивши припадници ЛПК-а (Народни покрет Косова –Levizja popullore e Kosoves).

Шешељ открио тајну о Сребреници коју британска влада не дозвољава ником да објави. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА