Најновије

СТИГАО ОДГОВОР ИЗ ЕУ НА ВУЧИЋЕВО ПИСМО: "С пажњом пратимо случај наводног тровања Албанаца на КиМ"

Портпаролка ЕУ Маја Коцијанчич написала је објаву на Твитеру поводом писма које јој је претходно упутио председник Србије Александар Вучић у вези са афером наводног тровања чланова ЦИК-а на КиМ.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Драги председниче Вучићу, хвала вам на Твитер писму. ЕУ тренутно чека резултате истраге - написала је Маја Коцијанчич и додала да мисија ЕУ за праћење избора на Косову с пажњом прати случај.

Председник Александар Вучић је раније упутио писмо Маји Коцијанчич у коме од ње тражи да каже да ли су Срби тровали Албанце антраксом и новичоком и да, ако то није истина, јавно каже ко је измислио ту причу.

Подсетимо, центру за бројање гласова Централне изборне комисије, прошле недеље је прекинут процес верификације гласова који су стигли из централне Србије због “мириса коверти”, а неки до чланова комисије тврдили да су добили алергију након што су “додиривали коверте”.

Иако је накнадно и званично саопштено да није било трагова отрова у крви чланова ЦИК, који су били у контакту са ковертама, косовско тужилаштво је саопштило да о том наводном случају наставља истрагу у иностранству.

Пуфовци новом песмом испрозивали Горана Весића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА