Најновије

ПРЕШЛА ЈЕ ПРЕКО 14.000 НАУТИЧКИХ МИЉА ДА БИ НАПРАВИЛА "ОКЕАНСКИ ШТИТ": "Маршал Устинов" је понос и дика руске морнарице!

Ракетна крстарица северне флоте Руске војске "Маршал Устинов" тренутно је на свом даљинском размештању у Средоземном мору одржао низ бродских вежби, укључујући вежбе за ваздушну одбрану, објавио је у среду прес-центар флоте.

Руска флота (Фото: РИА)

„Бродска посада држала је вежбе противваздушне одбране и противподморничког ратовања, а такође је практиковала заштиту и одбрану брода током морског транзита“, саопштила је прес-служба.

Ракетна крстарица “Маршал Устинов” напунио је бродске залихе из танкера “Виазма”. Посада је током сидрења пунила своје залихе у неутралним водама источног дела Средоземног мора.

Током сидрења, посада крстарице одржавала је и вежбе за борбу против подводних непријатељских група. Морнари су такође вежбали спасавање људи на мору и пружање помоћи броду у невољи.

Ракетна крстарица у пратњи бродова за подршку ушао је у Средоземно море 22. августа, морнари Северне флоте одржали су серију вежби и посетили Алжир, Египат и Турску, док су бродови за подршку пословно се усидрили на Кипру и Грчкој.

Ракетна крстарица напустила је морнаричку базу Североморск 3. јула како би учествовала на главној руској поморској паради у Санкт Петербургу, након чега је њена посада извршила задатке велике вежбе руске морнарице “Океански штит 2019”. Откако је напустила Североморск, ракетна крстарица прешла је раздаљину од преко 14.000 наутичких миља.

Стимулацију америчког пилота за припрему нуклеарног напада, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА