Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ ОТКРИО ПАКЛЕНИ ПЛАН И УЗНЕМИРИО СРБИЈУ: Војводина улази у ЕУ, а Рашка се прикључује Великој Албанији (ВИДЕО)

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је јуче да је прича председника Србије Александра Вучића о стварању Балканског савеза „велика подвала која ће до краја уништити Србију“.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

„Тај Балкански савез је параван за признавање независног Косова. Тако ће у том савезу бити сви непријатељи Србије. То отвара простор да се онда Војводина као еврорегија придружи Европској унији , да се Санџак прикључи Косову и потпуно уништи Србију. Из Србије ће отићи сви они који имају где да оду. Србију ће населити мигранти и неки други људи, а наши људи ће побећи. Зато је неопходно на изборима спречити Вучића да добије двотрећинску већину и да нас уведе у потпуну пропаст. А ако опозиција не изађе на изборе онда ће да омогући Вучићу да разбије државу. Никада више нећемо имати двотрећинску већину да можемо да изађемо из тог Балканског савеза“, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Председник Нове Србије је истакао да је Вучић „изгубио све конце“ и позвао грађане Србије да изађу на изборе и помогну да се спречи да Вучић формира двотрећинску већину после избора и „докрајчи Србију“.

Он је додао да је „срамота што је председник Србије говорио пред празном салом Скупштине Уједињених нација“.

„Сендвичари треба да се постиде што им је председник говорио пред празном Скупштином УН . Требало је да узме пар авиончића, плати пар сендвичића и сокића и напуни салу, да се не срамоти председник пред празном салом“ .

Илић је поручио председници Владе Србије Ани Брнабић „ да склони своје прљаве руке од Универзитета“.

„Брнабићка уцењује једну честиту жену као што је ректорка Београдског универзитета. Склони своје прљаве руке од Унивезитета. Ти ни не знаш шта значи аутономија Универзитета. Да си била стидент БУ знала би. Овако си курсаџија који је покупио неке дипломице на неким курсевима , немаш ни валидну диплому и ти се мешаш у рад Универзитета. Није ти то геј популација твоја којом ти машеш и с њом радиш шта и како хоћеш. Ми који смо били студенти тог Универзитета , не дамо да се уништи још оно највредније у Србији. И пуна подршка ректорки и свим стидентима за борбу коју воде“, истакао је Илић.

Председник Извршног одбора Нове Србије Мирко Јовић најавио је да ће странка у суботу 5. октобра, у Чачку, одржати Десету изборну скупштину.

„Ова Скупштина није само питање Нове Србије , већ и шире. Очекујемо између 800 и 1000 делегата, јер су људи схватили да је једина истинска опозиција Велимир Илић и Нова Србија“, рекао је Јовић.

Турска армија може изненада почети офанзиву на истоку Еуфрата у Сирији! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА