Најновије

ЧАНАК СТАО У ОДБРАНУ ВУЧИЋА И НАПРЕДЊАКА: Лидер ЛСВ још једном показао на чијој је страни! Поново је напао опозицију!

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да бојкот избора у Србији служи да "заведе добар део часних, демократски настројених људи" и да ће због тога странка коју води учествовати на парламентарним изборима 2020. године.

Ненад Чанак (Фото: Јутјуб)

Чанак је казао да не верује у успех бојкота који су најавиле поједине опозиционе странке.

"Та прича о делегитимизацији избора треба да створи јавно мњење у којем је на власти 'диктатор који је погазио све институције и који се мора свргнути силом јер је то патриотска дужност.' Бојкот је само покушај да се заведе добар део часних, демократски настројених људи на криви пут служења руским интересима на Балкану", рекао је он.

Чанак је оценио да бојкот не доприноси демократизацији друштва и да "вође бојкоташа не нуде ништа друго и другачије, него нуде себе као синоним за друго и другачије".

"Цинично је, рецимо, да они који се залажу за бојкот избора никада ни у једној прилици нису у неки од својих услова за фер изборе унели промену изборног закона којим би се омогућило људима из Србије ван Београда да уопште уђу у парламент и покажу да има живота ван Београда", рекао је Чанак.

Према његовим речима, предводници бојкота су "само нестрпљиве Мурте".

"Они којима у друштву највише смета што нису они на власти и исто ово не раде они. Рећи ћу то грубо, али не и нетачно - што тргове не поплочава Тепић него Весић", казао је Чанак.

Приштина наставља терор над Србима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА