Најновије

ТРАМП ОСУО ПАЉБУ ПО ХИЛАРИ: Она напада људе да су руски агенти, тотално је полудела! (ВИДЕО)

Председник САД Доналд Трамп оштро је реаговао на коментар бивше државне секретарке и ривалке у председничкој трци 2016. године, Хилари Клинтон, која је оптужила више америчких политичара за везе са Русијом.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

"Као што сте вероватно чули, назвали су ме великим љубитељем Русије (заправо, мени се заиста свиђају Руси. Мени се свиђају сви људи!). Хилари је полудела!", написао је Трамп на свом налогу на Твитеру.

Клинтонова је 18. октобра назвала председничку кандидаткињу, демократу Тулси Габард "омиљеним кандидатом Руса", а бившу учесницу председничке трке из Партије зелених Џил Стајн - "руским агентом". Хилари Клинтон, која се никад није помирила с губитком на америчким председничким изборима 2016. и која је подигла невиђену медијску хајку на Трампа, сматра да кандидатура Габардове има за циљ одвлачење гласова.

Габардова јој није остала дужна, па је бившу државну секретарку назвала персонификацијом корупције и "покретачем рата".

Демократска партија оптужила је Доналда Трампа кад је изабран за председника за заверу са Москвом, а Русију да се "мешала" у изборни процес. Затим је Вашингтон покренуо истрагу, али ни специјални тужилац Роберт Милер ни нико други није нашао везу између Трампа и Русије, а на те истраге, које Трамп назива ловом на вештице, потрошене су приличне паре.

При томе је Москва више пута истицала неоснованост оптужби и говорила да је читав скандал само унутрашња политичка борба у Сједињеним Америчким Државама, као и да се Русија никада није мешала у послове других држава.

Путин се хитно састао са Меркеловом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА