Најновије

БОРБА ЗА НАТАЛИТЕТ: Српска десница отвара Саветовалиште за здраву и срећну породицу!

Српска десница позвала је све заинтересоване на отварање Саветовалишта за здраву и срећну српску породицу.

Миша Вацић у разговору са сарадницима (Фото: Српска десница)

Предавања и радионице биће организоване у оквиру активности Савета за здравље, породицу и борбу против беле куге које подразумевају стварање здравог српског друштва.

“Породица је основна ћелија сваког друштва, а борба за наталитет и здраву породицу су приоритет сваке озбиљне државе. Све то треба да прати и одговарајућа социјална политика за подршку рађању. Осим материјалних предуслова, најважније је успоставити хармонију у браку, где ће се деца рађати из љубави, јер само у таквом окружењу дете добија квалитетну духовну и психолошку подршку важну за нормалан психофизички развој. Сведоци смо многих предрасуда о браку и породичним вредностима где се подстиче неморалност и погрешан систем вредности. Томе доприносе доста и медији, али и стереотипи које нуди „слободно друштво“ и савремени токови у свету. То није наша традиција, наша духовност, а последице таквих образаца су катастрофални по здравље сваког појединца. У прилог томе говори статистика”, наводи се у саопштењу Српске деснице.

Ова странканаводи да ће саветовалиште упознавати и информисати становништво о здравим начинима живота и брачним односима постављеним на здравим темељима.

“Такође, биће едукације из области стреса и постстресних стања које доводе до психосоматских болести у које спада 80% интерних болести, као и начинима превенције истих. Теме о исхрани, савременим начинима лечења болести, васпитању деце и још много тога биће укључено у рад Саветовалишта.

Право разумевање узрока и последица најважније су информације за сваког човека. На основу тога свако ће обликовати свој животни стил да би квалитет живота био што бољи. Сваки човек је савршена Божија креација, али у мору лажних информација и животних недаћа поједини механизми попусте. Саветовалиште ће показати бригу за свакога и помоћи да заједно изградимо срећније друштво за нас и наше потомке”, додаје се у саопштењу Српске деснице.

Саветовалиште ће бити одржано сваког уторка од 18 сати у просторијама Српске деснице у Београду а на адреси Теразије бр. 27/II.

Први састанак ће бити одржан, 29. октобра од 18 часова.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Чепурин рекао о српском народу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА