Најновије

БРИТАНЦИ СУ ОВУ БРУКУ ХТЕЛИ ДА САКРИЈУ! Историјско слетање Ф-35 на носач авиона и историјски блам! Цео свет им се смеје (ВИДЕО)

Прво историјско слетање Ф-35 на британски носач авиона било је пропраћено и једном мањом незгодом коју су забележиле камере.

Ф 35 (Фото: Јутјуб)

Један од циљева морнаричких вежби Уједињеног Краљевства „Вестлант 19“ био је тестирање способности нових носача авиона ХМС „Краљица Елизабета“ и ловаца Ф-35 за обављање групних задатака.

Британско министарство одбране објавило је фотографије маневра, али ипак нису приказали и шта се догодило након слетања.

Наиме, пилот је напустио свој борбени авион и после руковања са неколико колега, спотакао се и пао на земљу, а члан посаде је дотрчао да му помогне.

Иако се, наравно, не ради о озбиљној повреди, неки нагађају да би "несрећа" могла имати високу цену. Пилотова високотехнолошка кацига, посебно дизајнирана за Ф-35, кошта око 325.000 долара!

Иначе, један од циљева морнаричких вежби Уједињеног Краљевства "Вестлант 19" био је тестирање способности нових носача авиона ХМС Краљица Елизабета и ловаца Ф-35 за обављање групних задатака.

Блиски исток коначно пао у руке Путину. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир/РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА