Најновије

НИКОЛА КОЈО ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Селим се из Србије!

Никола Којо, славни српски глумац, шокирао је јавност када је отрио да намерава ускоро да напусти Србију.

Никола Којо (Фото: Јутјуб)

Он је то рекао за портал klix. ba, појаснивши да су га на овдашњим просторима до сада задржавали корени, пријатељи, породица и родбина. Како је навео, то ће учинити иако има 52 године, али није могао да говори о дестинацији.

- Не мислим старост да проведем овде, нити да моја деца одрастају у једној оваквој црној рупи која гута своје људе. Окидач је сво ово лудило, односно безакоње, анархија, све ово што причамо о политичарима који нам узимају из тањира, говорећи да су они нама нешто створили - каже Којо.

Наводи и да је рођен "у оној великој Југославији и себе сматрам, не Југославеном, већ космополитом".

Он се осврнуо и на грађанске протесте који се сваке суботе, још мало па годину дана, одржавају у главном граду. Како наводи портал, у тим догађајима велику улогу су имале и јавне личности, а на улицу је изашао и Којо као један од учесника.

"Протести су нешто што може имати мало ефекта, али нисам сигуран да је човек још увек довољно еволуирао да схвати шта нам раде", оценио је Никола Којо.

Како наводи, "и даље неко верује да је то обична политика, не схватајући да је то обична мафија коју треба скинути с трона, како би нас пустила да нормално живимо".

- И даље се диве тим неким људима, а што рече неко на друштвеним мрежама: "Аплаудирати политичару је као да аплаудираш банкомату који ти исплаћује сопствени новац који си зарадио" - додаје он.

Наводи и да грађани из читавог региона живе у изврнутој стварности, "где су политичари звезде које ведре и облаче, креирајући животе свих нас". Каже и да је то могуће променити тако што ће се сви окренути лепим стварима, а њих склонити из живота у сваком смислу, уз схватање да су они само њихови службеници који су код њих на плати, топлом оброку и свему осталом.

- Тада ћемо ми постати здрави људи на овим просторима, али то не можемо постићи без појединачне и колективне свијести. Људи морају схватити да нам је овај живот дат да га проживимо, а не да се тамо некој будали дивимо. Стално нам причају о штедњи, стезању каиша и мерама, а кад се окренемо, живот прође. И шта смо урадили? Ништа. Морамо да живимо живот садашњег тренутка - прича Којо.

Подсећамо, недавно је и глумац Никола Ђуричко открио да је срећу за себе и своју породицу потражио у иностравству. Ђуричко се одселио у Америку.

- Никола је данима причао са супругом Љиљаном и решили су да је тренутак да се преселе у Њујорк, као и да се глумац баци на прављење планова како да тамо изгради успешну каријеру, какву има у Србији. За почетак су отишли на годину дана како би видели да ли ће оно што им Америка нуди задовољити све њихове потребе, а уколико све буде ишло по плановима, њихова жеља је да тамо и остану и изграде живот - рекао је добро обаваштен извор за Блиц, и додао да је Никола и пре пресељења разрадио планове за живот у Њујорку.

Прочитајте ОВДЕ  шта каже Вукадиновић без длаке на језику.

Извор: klix. ba/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА