Најновије

Трамвај културе: Бесплатно се провозајте у друштву најпознатијих аутора, а добићете и ваучере са попустом за Сајам књига!

Вулкан је припремио сјајну акцију током Сајма књига. Придружите се у невероватној вожњи Трамвајем културе, који ће вас одвести на Сајам књига, најзначајнију културну манифестацију у региону! Трамвај ће љубитеље књижевности бесплатно превозити у суботу, 26. октобар, од 14 до 18 сати.

Фото-Вулкан

Током вожње, путницима ће се придружити и специјални гости – Мухарем Баздуљ, Иван Токин и Богдан Стевановић познатији као Блогдан. Аутори Вулкан издаваштва прочитаће омиљене одломке из својих нових романа и позвати читаоце да им се придруже на потписивању књига. Не пропустите невероватну прилику да упознате омиљене писце, размените утиске и обогатите се новим сазнањима. Поред бесплатног превоза, читаоци ће добити ваучере са додатним попустима, које ће моћи да искористе на штанду Вулкан издаваштва на Сајму књига до 27. октобра.

Трамвај ће кренути са Ташмајдана у 14 сати и возиће следећом трасом:

Ташмајдан – Ресавска – Немањина – Савска – Булевар војводе Мишића – Мост на Ади – Булевар хероја са Кошара – Булевар Црвене армије – Булевар Милутина Миланковића – Милентија Поповића – Земунски пут – Стари савски мост – Карађорђева – Савски трг – Немањина – Трг Славија – Београдска – Булевар краља Александра – Рузвелтова – Мије Ковачевића – Омладински стадион – Мије Ковачевића – Рузвелтова – Булевар краља Александра – Ташмајдан.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА