Најновије

ДЕВЕТИ ЗА СЕДАМ ДАНА: Још један ОВК терориста у Хагу!

Бивши припадник терористичке ОВК Ељми Битићи из Призрена добио је позив из специјалног тужилаштва у Хагу за саслушање 31. октобра, објавио је Битићи на "Фејсбук" страници.

Шиптарски терориста ОВК (Фото: Јутјуб)

Битићи је девети припадник бивше терористичке ОВК који је током ове седмице добио позив за саслушање у вези са ратним злочинима које су починили терористи ОВК над Србима и неалбанцима од почетка 1998. до краја 2000. године на Косову и Метохији.

Он није навео у којем својству ће бити саслушан, али је написао да ће се позиву Специјалног тужилаштва одазвати без адвоката.

Позиве из Специјалног тужилаштва добили су и бивши командант терористичке ОВК Азем Суља, један од вођа Наим Мифтари, градоначелник косовске општине Ораховац Смајиљ ЛЈатифи, бивши ректор косовског Универзитета у Приштини Ибрахим Гаши, кандидат за посланика "Самоопредјељења" Гани Краснићи.

Удружење ветерана терористичке ОВК саопштило је да су позиве за салушање у Специјалном тужилаштву добили припадници ове терористичке организације Јетулах Краснићи из Призрена, Фазљија Бехрами из Србице и Шабан Суља.

Палмер и Гренел имају план за КиМ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА