Најновије

ДИЗНИ НА ЛЕДУ: Невероватне акробације сјајних клизача, фантастичне авантуре и изненађења за малишане (ВИДЕО)

Принцеза Вајана је главна јунакиња овогодишњег спектакла "Дизни на леду-Чаролија на леду", али ваше малишане и Вас, наравно, дочекаће и остали јунаци заједно са Микијем и Мини, заједно са осталим другарима из Дизнијевог краљевства, од 1. до 3. новембра у шест различитих термина.

Инсерт из спектакла (Фото: Тарамоунт)

У представи учествује преко 40 клизача из различитих земаља који су прави професионалци и заједно клизају преко 10 година, а неки од њих били су и чланови олимпијских тимова. Поједини чланови групе су уједно и породица у правом смислу те речи, јер су се током година истински зближили, заволели и венчали.

Шоу почиње са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења, са моћним полубогом Мауијем, у авантуру спасавања њеног острва, на ком ће открити своје порекло. Поред Вајане ту су и принцезе Ана и Елса као и снешко Олаф, затим Себастијан, Аријел и Мала сирена. Представа не може да прође без Златокосе и њеног пратиоца Флина Рајдера. Поред ових добро познатих ликова, очекује вас и низ изненађења, а уколико будете имали среће моћи ћете и да се провозате по леду и у потпуности закорачите у чаробни свет бајки. 

- Познати Дизнијеви ликови са невероватним костимима клизаће по леду уз дивну музику, а водило се рачуна о сваком детаљу, те сам сигурна да ће оне старије представа вратити у детињство, док ће деца бити одушевљена. Други пут организујемо овакво дешавање. Прва авантура била је 2017. године и на наше велико задовољство они су поново са нама. Имаћемо прилику да извођења гледамо у шест представа које ће бити распоређене у три дана. Све почиње у петак првог новембра и трајаће до трећег. Готово сам сигурна да ће сви који буду били на овим представама уживати у потпуности, и да ово неће бити последњи пут да је "Дизни на леду" са нама, већ да ћемо се дружити и наредних година – рекла је Мина Лукић из "Тарамаунта".

Малишани ће имати прилику и да се провозају дрвеним колицима по леду и то у току представе! Неки јунаци ће балансирати и на ужету изнад леда, правећи спектакуларне пируете. Колико је интересовање говори и то што су улазнице скоро већ распродате.

Прва представа је заказана у петак, првог новембра у 19.00 часова, затим у суботу, другог новембра у 11.00, 15.00 и 19.00 сати, као и у недељу, трећег новембра са почетком у 11.00 и 17.00 сати. Улазнице за овај незаборавни шоу су већ у продаји, а могу се набавити и онлине преко сајта tiket. rs.

Прочитајте ОВДЕ  ко је то покидао у новом филму.

Извор: Блиц/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА