Најновије

ШЕШЕЉ РЕШАВА НАЈАКТУЕЛНИЈЕ ПИТАЊЕ У СРБИЈИ! Лидер радикала открива како да задржимо руско чудо С-400!

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ и ове године је једна од највећих звезда на Међународном сајму књига у Београду.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

На констатацију да има и оних који коментаришу да је "С-400 стигао у Србију, а војвода Шешељ је на Сајму", лидер радикала се само насмејао, прихвативши шалу на свој рачун, а онда је открио како да моћни руски ПВО систем остане у Србији.

- Уколико Србија да Русима војне базе, дипломатски статус особљу и остало, онда би С-400 сигурно остао. Ја се надам да ће и овако остати, али не знам. Кад дођем на власт, све ће бити другачије - истиче Шешељ.

На политичке противнике који потписују петицију за забрану његовог присуства на Међународном сајму књига и не обраћа много пажњу.

 - Могу будале да раде шта хоће. Шта уопште да одговарам будалама, па нисам помахнитао. Отићи ћу код њих да им потпишем ту петицију. Ја само записујем имена тих будала, а онда ћу једног дана кренути да наплаћујем дугове - истиче председник СРС.

Војни аналитичар Александар Радић изјавио је да је велико питање како ће земље Европске уније и региона реаговати на војне вежбе "Словенски штит 2019" које спроводе српска и руска војска.  Прочитајте ОВДЕ   шта је све рекао.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА