Најновије

ШОКАНТНО: Испливао тајни план за рушење Вучића - Он ће бити нови председник Србије?! (ВИДЕО)

Никола Сандуловић, лидер Републиканске странке и како каже, претендент на корените промене који жели да укаже на актуелну ситуацију и да своје мишљење и савет како превазићи велике невоље које су пред нама, то је урадио у новом шокантном видеу.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- У Србији је тренутно незапамћена диктарорска мрежа криминала у свим порама друштва, отимање деце, станова, политичких прогона, плашења убиствима, пребијања.. познатих метода у време озлоглашеног Слободана Милошевића. Вучић је са својим идејним оцем Шешељем и пратећом екипом из СПС, наставио уништење српске нације и друштва у целини… Срби који су одлучили да остану и да спрече ово зло су доказ да је српски инат прорадио и да ће се свим силама супротставити томе, рекао је Сандуловић у свом обраћању путем видео снимка.

- Вучић је на крају политичке каријере, физички неспособан да спроведе на прави начин све што је замислио и ментално опасан јер има полуге власти као и суцидалан, свестан своје болести која савладава сву силу којом се служи овде. Сам његов одлазак ће бити буран као сва његова владавина. Ипак указујем на већу опасност од изазивања братоубилачког рата, а то је дан Д. Ко ће сести на кормило после њега? Ко је та личност која ће то успети? А тај неко је договорио начин предаје власти Вучића и евентуалног аболирања сарадника који ће бити сведоци. Одлазак ће бити буран и он ће изабрати начин на који ће отићи, наглашава Сандуловић.

- Желим да грађанима Србије да на овај начин отворим очи, не да себе рекламирам као јединог политичара којем треба да дате своју будућност у руке. Саветујем да добро размислите и добро обратите пажњу ко је од нас шта стекао у политици, ко је шта испунио онда када је могао, јер опасност је већа од самог дана Д који се приближава, нагласо је Сандуловић и открио име политичара, како каже Вучићевог заменика, а према његовим информацијама.

Сазнаћете ко је у питању ако погледате видео. У питању је права “бомба”. Процените сами да ли је Сандуловић добро обавештен и упућен у овај сценарио.

Прочитајте ОВДЕ  шта то потурају Србији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА