Најновије

ЖЕСТОКА ПРОЗИВКА, ПРЕДСЕДНИК ЋЕ ПОБЕСНЕТИ КАД ВИДИ ОВО: Вучић је заслузио анатему а не орден од СПЦ (ВИДЕО)

Гости Славија инфо ТВ билу су Марко Пејковић, доктор политичких наука, познавалац живота, списа и учења светих отаца и стручњак за Санскрит, и Игор Јарамаз, политиколог, полиглота и преводилац.

Вучић и ПАтријарх (Фото: Јутјуб)

У оквиру главне теме Јарамаз и Пејковић су изнели жестоке критике на рачун СНС, лика и дела вође напредњака Александра Вучића, покрете и појединце којe су препознали као “СНС лажне петриоте”.

Они су говорили о бројним обманама Александра Вучића у сврху манипулације, с крајњим циљем што дуже владавине, а неке од њих су: специфична двосмисленост, скретање фокуса одговорности, култ pater familias, црно беле слике на личном новоу, патетика идт.

Пејковић и Јарамаз препознали су школе спина, узоре диктаторске које Вучић примењује и побили многе његове лажи.

Према мишљењу Марка Пејковића:

„За Вучића представља пакао силазак са власти, остаће на власти по сваку цену, или власт или ништа.“

Биће СНС гости су окарактерисали као безидеолошко, криптомондијалистичко и вербално патриотско, а оно што чланство веже јесте жеља за влашћу и владање које им омогућава да се кроз бројне малверзације лично обогате. Вучић је тај који моделира између разних страначких струја, које могу да се међусобно сукобљавају, али вођа и владавина партије се не смеју дирати, баш као што је некада било у КПЈ.

На питање зашто Запад подржава Вучића, гости одговарају:

“Запад зна да је Вучић онај ко може да им највише пружи око КиМ, остали немају капацитет да спроведу све шта Запад тражи од њих. Засметао им је „килави“ Тадић због „апокализматичне“ геј параде 2010. године, зато што није хтео да учини крајњи корак по питању КиМ и због српских барикада”.

Јарамаз и Пејковић откривају многе јавности непознат податке, као нпр. да је Харадинај у последњем тренутку стопирао поделу КиМ. Гости су указали на дослух представника другосрбијанске квази интелигенције и врха СНС, на уплив мондијалистичког НВО сектора у владу Србије, објаснивши зашто је СНС заправо опаснији по српски народ од наведених, а свима њима је према сазнањима гостију газда исти. Националну авангарду, Српску Десницу и Драгослава Бокана су потпуно разобличили указавши да је реч о СНС лажним патриотама. Пејковић и Јарамаз су утврдили, да су наведени инструменти СНС, објаснивши разлоге њиховог политичког постојања и деловања.

Пејковић и Јарамаз коментаришу одлуку Светог архијерејског синода СПЦ, према којој су патријарх СПЦ Иринеј и председник Србије Александар Вучић одликовани Орденом Светог Саве првог степена, а председник РС Милорад Додик Орденом Светог Симеона Мироточивог. Према тумачењу гостију, Вучићу је било јако стало да добије тај орден, на жалост СПЦ није на новоу из тридесетих година прошлог века када је Свети архијерејски синод због конкордата са Ватиканом анатемисао председника и чланове владе Милана Стојадиновића, истакавши да је СПЦ кључан играч око издаје КиМ од стране Александра Вучића. 

Књигу “Мрежни рат против Срба”, о специјалном Америчком нападу на Србију, можете купити у књижарама Делфи, или наручити путем интернета на линку ОВДЕ. Читаоци из иностранства књигу могу наручити у електронском формату на линку ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА