Најновије

Ових 5 истина о сексу сигурно нисте знали

Секс прате многи митови, али срећом, постоји довољно истраживања која врло успешно побијају већину њих.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Бисексуалност је трајан избор - не само једна од фаза у развоју сексуалности неке особе, како показују резултати истраживања Универзитета Јута.

Људи у богатијим земљама више цене мршавија тела - а у сиромашнијим је обрнуто. Никако не може да се подцени утицај медија који су немерљиво снажнији у развијеним земљама и намећу своје стандарде, тако да се заправо не може рећи да земља и култура имају великог утицаја на идеал лепоте.

Шта долази пре, жеља или узбуђење - показало се да наше тело реагује на сексуалне сцене пре него што се наш мозак позабави њима, па се тако прво узбудимо, а тек онда нас спопадне жеља за сексом, иако би сви дали руку у ватру да је обрнуто.

Ко је више узбуђен, мушкарци или жене - сви би одмах рекли мушкарци, али компаративна анализа десетина истраживања на ту тему показала је да се ради о миту који нема упориште у стварности - оба пола су подједнако узбуђена, а култура и окружење одређују колико се та узбуђеност јавно показује.

Запажања на потенцијалним сексуалним партнерима - мушкарци и жене показали су различите моделе гледања на фотографије особа супротног пола, али не баш онако како мислите. Мушкарци су проучавали лица знатно дуже од жена, којима је примарно било тело, а оба пола су накратко погледом окрзнула гениталије.

Ова врста оргазма жене доводи до лудила. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Метро портал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА