Најновије

КОВИЋ: Обреновић је изгубио главу због гажења породичног морала! (ВИДЕО)

У оквиру Недеље породичног јединства проф Ковић је одржао предавање на тему: „Српска породица у историјској перспективи“. Ово изузетно посећено предавање привукло је велики број поборника лика и дела професора Ковића који су желели да чују основне разлоге за рапидно пропадање српске породице.

Милош Ковић (Фото: Јутјуб)

Професор за овај процес оптужује глобализацију, и медије који тренутно владају светом, такође наводи да је цена непослушности медијима И глобализацији ратна опција, као начин додатног убеђивања популације.

На почетку предавања професор је навео предсказање познатог британског писца Едмунда Берга ког данас сматрају класиком конзерватизма, а између осталог и наш Слободан Јовановић

Берг је у свом трактату саопштио да француска револуција, чији је савременик, доноси велике проблеме традиционалној породици, као и великом ропству И деспотизму који следи. Оно што је занимљиво јесте да је далеко пре великих догађаја који ће уследити у Фрацуској све аналитички обрадио и предсказао.

Уједно Берг инсистира на предању и традицији, као једином ослонцу породице.

Професор Ковић у остатку предавања посебно апострофира пад наше породице за време Обреновићке династије, као и на проблеме Српске породице након првог светског рата , а поготово после другог када се види сигуран пад и раслојавање, а и разлози за овако нешто-

Поред навођења узрока, проф Ковић ипак даје и решење за спас српске породице, а колико су Обреновићи а колико Карађорђевићи утицали на пропадање Српске породице, а колико комунисти послушајте у видео продукције ХелмКаст.

Амерички експерт за Балкан Данијел Сервер изјавио је да би Албанија и Косово требало у потпуности да напусте идеју о “Великој Албанији”, зато што би то, како је рекао, могло да има дестабилизирајуће и катастрофалне последице.  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА