Најновије

ВУЧИЋ СИТ БАХАТИХ ФУНКЦИОНЕРА У СНС! Креће велика чистка

Српска напредна странка доживеће велике промене и то у другој половини новембра, када ће се, како сазнајемо одржати Изборна скупштина напредњака.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Изборна скупштина Српске напредне странке биће одржана у другој половини новембра и на њој ће се видети све најављене промене, које је најавио председник Србије и лидер напредњака Александар Вучић, открива извор из врха СНС.

- У другој половини новембра биће одржана изборна скупштина СНС, на којој ће бити крупних промена у самом врху странке, а оне ће се најбоље видети на изборним листама. Многи функционери биће смењени, а у сам врх партије треба очекивати продор младих људи - открива извор.

Према његовим речима многи страначки функционери, а о којима је причао и сам Александар Вучић више неће бити на својим функцијама, јер су се "одродили од народа".

Потпредседник СНС Милош Вучевић у интервјуу за Еспресо, такође је причао о променама у напредњацима.

- Што се тиче промена, мислим да СНС мора да прави промене и верујем да је то атрактивна медијска тема, али са свим врлинама и манама СНС је убедљиво најбоља странка у Србији. У односу на све остале странке је убедљиво најбоља. Често се потенцира о проблемима у нашим редовима, али ми сами то постављамо као тему о којој хоћемо да причамо. Та тема је за нас веома значајна ако желимо да останемо и даље странка која је уз народ и са народом, као странка коју грађани највише подржавају. Једна јасна порука свим нашим члановима, симпатизерима, функционерима, али и свима је да нико не може да се крије иза председника или СНС. Да када седне у неку фотељу не може да заборави шта је то одговорност или обавеза, а не само као привилегија. Верујем да ћете видети промене унутар странке на свим нивоима, имаћемо нове кандидате за одговорне функције на свим нивоима. Даћемо шансу и неким новим људима, даћемо шансу младим људима. Улазимо у осму годину како СНС води државу и природно је да су се стекли услови да неки нови људи добију шансу и да се покажу. Морате омогућити продор свежег ваздуха. Морате да негујете конкурентност унутар странке, ми смо у Војводини у овом мандату променили 6 председника општина из редова СНС. Нисмо били задовољни, пре свега грађани нису били задовољни - рекао је он.

- Сит сам више тих функционера који се не јављају на телефон. После ми кажу: "Извини, нисам знао да је то твој број". Како би се онда јавио на позив за помоћ неког човека, ако му не знаш број - рекао је Вучић.

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да ће у марту или априлу следеће године бити одржани избори и да је време да та странка победи још убедљивије и тако покаже да "Србија има снаге и вере у сопствену будућност".

Он је, говорећи о страначким изборима који ће бити одржани у новембру најавио велике промене у Српској напредној странци.

"Важно је да се не опуштамо и на сваком месту покажемо да је интерес народа изнад свега", рекао је Вучић.

Он је најавио поново велике промене у странци на предстојећим страначким изборима у новембру истакавши да из својих редова морају да избаце оне који су се борили само за личне интересе.

"Победа је да радите више, да се борите више, да верујете у своје снове... Лествицу дижите на шест метара, да највише снове сањамо и да те снове остварујемо", рекао је Вучић.

Он је рекао да они који се баве политиком нису ту због себе и својих најближих него народа.

"Немаш право да се жалиш него да видиш како је нашем народу, сиротињи и можемо ли још више да урадимо за њих, а можемо и морамо и урадићемо још много", истакао је Вучић.

Америка започиње нови рат! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА