Најновије

ПОНОВО ТАМАНЕ СРБЕ! Шиптари рокнули Србина испред тржног центра, а пола сата касније пуцали и на другог! (ВИДЕО)

Србин (39) убијен је на паркингу у немачком граду Абенсберг, док је други тешко повређен у пуцњави која се догодила пола сата касније.

Место несреће (Фото: јутјуб)

Према информацијама двојица осумњичених у области Абенсберг ухваћени су око 19:30 сати - готово сат и по након што је полиција примила први хитан позив. Полиција је била распоређена у великом контингенту, а хеликоптер је кружио изнад града.

- У 18.10 полиција је обавештена о хитном позиву. Двојица мушкараца наводно су напала мушкарца испред тржног центра у Абенсбергу. Испаљено је неколико хитаца. Жртва је умрла на паркингу. Осумњичени су побегли колима - речено је из полиције.

Карина Шафер (16) била је у тржном центру са својим дечком који је дао изјаву:

„Хтели смо само да купимо игрицу. Када смо стигли, мноштво полицијских аутомобила је ве стајало испред супермаркета. Настала је паника, нико није изостављен."

У међувремену, на другом месту злочина у граду са 14.000 становника дошло је до другог напада.

Главни инспектор Томашко каже:

"Око 30 минута касније стигао је још један хитан позив из Абенсберга. Испред куће је упуцан други мушкарац. У смртној је опасности. Сумњамо да су то исти починиоци. Обојица су побегли колима. О мотивима дела не можемо рећи ништа. 46-годишњи мушкарац је тешко повређен. Сведоци су могли да опишу возило које је побегло са места несреће."

Како је речено, осумњичени су са Косова, а обе жртве су држављани Србије, преносе немачки медији. Полиција претпоставља да постоји веза између два дела. Тренутно нема доказа да је више људи било умешано у злочин, рекао је портпарол полиције.

Тома Фила открио тајну Титовог тестамента, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА