Најновије

РАДА ТРАЈКОВИЋ УБРЗАЛА ИСТРАГУ O УБИСТВУ ИВАНОВИЋА: Касету нудио неко ко би могао да живи у Митровици?

Kосовски специјални тужилац Сиље Хоџа тврди да је особа која је Ради Трајковић наводно понудила видео снимак атентата на Оливера Ивановића из северног дела Косовске Митровице.

Рада Трајковић (Фото: Јутјуб)

Хоџа је након што је Трајковић јуче поново дала исказ у косовском Специјалном тужилаштву у вези са својим наводима да јој је нуђен снимак убиства Ивановића, рекао да је њеном изјавом убрзана истрага о убиству Ивановића.

Приштински Експрес тврди да се још двојица осумњичених из северног дела Косовске Митровице налазе под присмотром косовског специјалног тужилаштва, а према речима Хоџе, затражено је њихово хапшење.

Хоџа тврди и да је Трајковић особи која јој је наводно нудила снимак рекла да јој он није потребан и да је хтела да га преда косовском тужилаштву.

"Са истражитељима сарађујемо од раније, али могу да кажем да је Рада Трајковић убрзала овај процес. Ова особа је из Митровице", рекао је Хоџа додајући да је започета потрага за осумњиченим.

Трајковић је прошле недеље рекла да су јој понудили видео снимак убиства Ивановића, убијеног у северном делу Косовске Митровице, али је, како је навела у изјави за медије, одбила да га прими.

Трајковић је јуче изјавила да је поново дала исказ у косовском Специјалном тужилаштву у вези са својим наводима да јој је нуђен снимак убиства Ивановића.

Она је рекла да је тужиоцу изнела сва сазнања.

Она није навела ко јој је нудио снимак убиства, а у изјави навела је и да "се прича" да је снимак "предат некоме из Владе Србије".

До сада су четири особе ухапшене у вези са убиством Ивановића, од којих су две ослобођене.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА