Најновије

Ђуричко и Вулкан издаваштво се удружили и направили праву посластицу за најмлађе!

Никола Ђуричко освојио је публику књигом о јунаку Џонију, а поред тога и друштвеноом игром о фудбалу. Вулкан издаваштво је припремило праву посластицу за предстојећи Сајам књига, а то је нова Ђуричкова игра о атлетици.

Фото-Јутјуб

Друштвена игра Атлетика, чији је аутор наш познати глумац Никола Ђуричко, намењена је за 1–8 играча, а циљана публика јесу деца узраста изнад 5 година. Игра је замишљена тако да се малишани на лак и забаван начин упознају са неким од основних атлетских дисциплина и њиховим правилима: скок увис, скок удаљ, бацање диска, трка на 100 м и трка 400 м (петобој). Комплет садржи атлетску стазу, терена за бацање диска, скок увис и скок удаљ, пречку, пионе и коцкице, као и књижицу са правилима игре, написану уз карактеристичан хумор Николе Ђуричка. Циљ игре пре свега јесте популаризација „краљице спортова“ међу нашим најмлађима, а са тим и промовисање спорта, олимпијског духа и здравог живота.

Друштвена игра Фудбал, чији је аутор такође Никола Ђуричко, прошле године је доживела велики успех и освојила срца свих малишана.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА