Најновије

Прве две године живота су чудесне: Све што треба да знате о срећи ваше бебе на једном месту!

Васпитање представља највећи изазов за родитеље. Једно од кључних питања је како да ваше дете буде срећно? Вулкан издаваштво представља књигу "Мудар родитељ-срећна беба" која нуди одговоре на све ваше дилеме.

Фото- Pixabay.com

Васпитање није једноставна ствар – оно мора да буде скројено по мери степена развоја детета. Сваки корак на путу одрастања има специфичне препреке и радости и целим путем морате бити способни да видите своје дете онакво какво оно заиста јесте.

Сада започињете велики посао: морате да успоставите ритам, створите породицу у чијем ће вам кругу свима бити пријатно, направите окриље стабилности у коме ће се ваше дете осећати сигурно и знати да је увек добродошло. Морате да створите дом и праву везу са маленим бићем.

Друга у низу књига посвећних породичом животу и начину васпитања. Помаже вам да сагледате потребе детета у прва 24 месеца његовог живота.

Прве две године живота заиста су чудесне. Невероватно је одгајити дете од мале, немоћне бебе која пузи, до детета које корача поред вас и говори. У једном тренутку оно не може ништа, у следећем може све.
Две године су читава вечност, засебан универзум.
Често је тешко, али ћете научити како да будете спремни на све. Биће дана када ћете се питати да ли све радите како треба, а биће и дана када ћете спознати радост какву нисте могли ни да замислите.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА