Најновије

ИЗ СЕРГЕЈОВОГ ШТАБА ПОРУЧУЈУ: ПСГ ће се одазвати дијалогу у скупштини, ако добије позив!

Покрет слободних грађана (ПСГ) Сергеја Трифуновића још није добио званичан позив за учешће у дијалогу о изборним условима, уз посредовање Европског парламента, а уколико га добију, одазваће се.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

- Још нисмо добили званичан позив, уколико га добијемо сигурно ћемо се одазвати и присуствовати састанацима - речено је Тањугу у том покрету.

Позив, односно писмо председавајућег Спољнополитичког одбора Дејвида Мекалистера и Нацрт програма су преко Народне скупштине у петак добили шефови посланичких група.

У допису, у који је Тањуг имао увид, наводи се да шефови посланичких група на разговоре могу да дођу у пратњи још једног политчара и политичког саветника.

Сви ће, како се наводи, имати по пет минута да говоре о свакој теми, међу којима су медији, улоге РЕМ и РТС, финансирање кампања...

Разговори о изборним условима ће се одржати 9. и 10. октобра, а са српским политичарима ће, без присуства медија, разговарати Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн, који ће после сваке од предвиђене три рунде саопштавати шта је договорено.

Отворена биралишта за око 1,9 милиона бирача! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА